NOORD-AMERIKA VERKENNEN MET DE HELE FAMILIE

 

Noord-Amerika verkennen met de hele familie? Dat doe je ongetwijfeld met een unieke samengestelde reis. Afgestemd op jouw persoonlijke interesses en behoeften. Een rondreis West-Amerika of door Noord-Amerika doe je namelijk niets dagelijks. Natuurlijk wil je niets missen van de adembenemend mooie landschappen, de indrukwekkende natuur en het wildlife.

Hoe kun je Noord-Amerika en Canada op de juiste manier ontdekken?

Het noorden van Amerika verkennen doe je op een georganiseerde manier. Zo weet je namelijk zeker dat je ooggetuige bent van de mooiste plekken in de Verenigde Staten en Canada. Rondtrekken met een camper is dan zeker niet de meest ideale manier.

De kans is namelijk groot dat je de meest indrukwekkende plekjes van Noord-Amerika mist. Dat geldt uiteraard ook voor Canada. Als je de Verenigde Staten juist wilt verkennen, kun je jouw droomreis ook persoonlijk samen laten stellen. Bijvoorbeeld als je niets wilt missen van de Rocky Mountains of eindeloos wilt kunnen toeren op de Pacific Coast Highway.

Hoe ziet een georganiseerde droomreis naar de Verenigde Staten of Canada eruit?

De mooiste reizen door Canada en Noord-Amerika hebben allemaal één ding gemeen. Ze laten je genieten van minuut tot minuut. Hoe een uniek samengestelde reis eruit ziet is voor iedereen verschillend. Jij bepaalt namelijk welke highlight je wilt bezoeken. Zo verken je deze prachtige continenten op de juiste manier. Een droomreis die je niet snel vergeet.

Zo kun je een bezoek aan Hawaï bijvoorbeeld perfect combineren met het indrukwekkende San Francisco. Ben je een liefhebber van ongerepte natuur en wildernis? Kies dan voor een Noord-Amerika reis waarin je verschillende nationale parken bezoekt. Klim in het zadel met native Americans, cruise met jouw SUV over de mooiste highways of spot The Big 5. En overnachten? Dat doe je in de mooiste accommodaties. Altijd uniek en passend bij jouw reis.

Unieke en op maat gemaakte reizen naar Canada

Wil je naast Noord-Amerika ook Canada op de juiste manier verkennen? Kies dan voor een gecombineerde reis. Ontdek de pracht en praal van de Canadese westkust of aanschouw de schoonheid British Columbia. Ga skiën in Vancouver, bezoek de kust van Nanaimo of ontdek de orka’s van Strathcona Park vanuit Campbell River. Wat is jouw Canadese droomreis?

Waarom kiezen voor een samengestelde reis?

Een reis naar Noord-Amerika of Canada is misschien wel een once in a lifetime experience. Daarom wil je liever niets aan het toeval overlaten. Reizen naar deze bestemmingen kun je daarom het beste persoonlijk laten samenstellen. Daardoor haal je niet het meeste uit de tijd die je te besteden hebt, maar kun je ook zorgeloos genieten van alles wat er op je af komt.

Dat is ook het enige wat je hoeft te doen. Een samengestelde reis is namelijk tot in de puntjes geregeld. Van de accommodaties waarin je verblijft tot aan de routes die je rijdt en de bezienswaardigheden die je bezoekt. Daarnaast zie je met een op maat gemaakte reis veel meer van Noord-Amerika en Canada. Van onontdekte pareltjes tot aan de vriendelijke locals in de verschillende gebieden.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.