BABYSHOWER HIGH TEA MOGELIJK IN WALDORF ASTORIA AMSTERDAM

BABYSHOWER HIGH TEA MOGELJK IN WALDORF

De Baby Shower Afternoon Tea is de jongste loot aan de stam van de befaamde Afternoon Tea thema’s in Waldorf Astoria Amsterdam. Chef Vipin Charly tovert verwachtingsvolle dromen om tot verbluffende patisserie. De hartige en zoete hapjes worden gepresenteerd in tot de verbeelding sprekende ‘baby’-creaties.

Deze Afternoon Tea kan helemaal naar wens worden samengesteld en wordt naar keuze geserveerd in een van de Monumentale Zalen of in de Peacock Alley met speciale decoraties.

Het feestelijk vooruitblikken op de toekomst met deze unieke babyshower zal een onvergetelijke ervaring zijn voor aanstaande moeders en hun vriendinnen en familie.

De Baby Shower Afternoon Tea wordt gedurende het hele jaar geserveerd voor gezelschappen vanaf 8 personen. De prijs voor dit speciale arrangement is vanaf 68 euro per persoon.

Over Waldorf Astoria Amsterdam

Waldorf Astoria Amsterdam domineert met zijn statige voorkomen een van de mooiste grachtenlocaties van de hoofdstad. Het hotel is gevestigd aan de Herengracht 542-556, in zes voormalige patriciërshuizen uit de 17e en 18e eeuw, die elk afzonderlijk een boeiende historie hebben. De entree op nummer 548 en majestueuze trap naar een ontwerp van Daniel Marot, architect van Koning-Stadhouder Willem III, verlenen het hotel zijn grandeur.

Het hotel beschikt over 93 luxe kamers en suites, monumentale zalen, de grootste privé binnentuin van de stad, de exclusieve Guerlain Spa, het twee-sterrenrestaurant Spectrum onder leiding van chef Sidney Schutte; Goldfinch Brasserie, de Peacock Alley en The Vault Bar.

Waldorf Astoria
Herengracht 542-556
Amsterdam
020 – 718 4641

Voor meer informatie over de mogelijkheden en voor reserveringen contact: events.amsterdam@waldorfastoria.com

waldorfastoria.com/amsterdam

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.