CYBEX OPENT EERSTE WINKEL IN NEDERLAND

Op de P.C. Hooftstraat in Amsterdam is de eerste winkel van het luxe kinderwagens, -stoelen, -buggy’s en -accessoires-label CYBEX geopend. De flagshipstore van meer dan 185 m2 is verdeeld over twee verdiepingen. 

De ruime collectie bevat onder andere kinderwagens uit de lifestyle- en modecollecties van bekende designers als Jeremy Scott en Marcel Wanders. Daarnaast zijn de tijdloze PRIAM- en MIOS-kinderwagens samen met de veelvoudig bekroonde autostoelen, de LEMO-kinderstoel en de nieuwste producten uit de sportlijn verkrijgbaar in de winkel.

“De opening van deze flagshipstore is een belangrijke mijlpaal voor CYBEX. Wij zijn blij om onze Nederlandse klanten in Amsterdam de mogelijkheid te bieden om kennis te maken met de stijl en visie van CYBEX”, aldus Martin Pos, oprichter en CEO van CYBEX.

CYBEX combineert luxe en functionaliteit met een modern design in zijn producten. Veiligheid en functionaliteit hebben de hoogste prioriteit bij de ontwikkeling. De winkel biedt een unieke ervaring door naast de uitgebreide collectie verschillende diensten aan te bieden. 

VIP-RUIMTE

Zo biedt de VIP-ruimte de mogelijkheid voor één-op-één-afspraken. In het atelier kunnen klanten kiezen uit verschillende frames en zittingen in diverse kleuren, passend bij persoonlijke wensen en voorkeuren.

Karen Limpens, General Manager Nederland bij CYBEX: “De opening van onze eigen winkel in Nederland is een logische stap die past bij onze groeiambities in Nederland. Ik kijk ernaar uit om samen met het team en onze retailpartners deze ambities te verwezenlijken.

CYBEX flagshipstore Amsterdam

Pieter Cornelisz Hooftstraat 136

Amsterdam

Openingstijden: 

maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur

Over CYBEX

Het in 2005 opgerichte CYBEX is wereldwijd bekend om zijn iconisch ontwerpen, innovatieve technologie en functionaliteit. Het succesvolle Duitse bedrijf ontwikkelt kinderproducten die zowel veilig als stijlvol zijn, en die perfect passen bij de levensstijl van ouders. CYBEX blijft verrassen met innovatieve ontwerpen en high-end modecollecties – geïnspireerd door de nieuwste haute couture op de catwalk. 

Meer informatie: www.cybex-online.com.

LEES OOK: RACHEL ZOE ONTWERPT KINDERWAGEN!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.