Big Ben Kids * International Childcare

Bij Big Ben Kids staat de groei en het geluk van uw kind centraal bij alles wat ze doen. Focus je onbezorgd op je persoonlijke doelen terwijl je kind liefdevol wordt opgevangen door het ervaren en gediplomeerde team.

Activiteiten, avontuur, vriendschappen en een veilige omgeving: dat is kinderopvang bij Big Ben Kids. Hun betrokken pedagogisch medewerkers bouwen een persoonlijke band op met elk afzonderlijk kind. Zo zorgen ze voor een plek die vertrouwd voelt, waar zelfvertrouwen groeit en waar ze samen plezier hebben. Bij Big Ben helpen ze je kind zich te ontwikkelen in die belangrijke eerste levensfase met programma’s die precies aansluiten bij wat kinderen nodig hebben. 

Daycare / Dagopvang (0-4 jaar)

Bij Big Ben Kids begrijpen ze hoe spannend het is om anderen bij de zorg voor uw kind te betrekken. Vooral in die belangrijke eerste levensjaren. Ze doen er dan ook alles aan om deze grote stap iets kleiner te maken voor ouders én kinderen.

Voor de allerkleinsten in onze dagopvang is veiligheid en vertrouwdheid heel belangrijk. Daarom krijgen ze elke dag bekende gezichten te zien. De pedagogisch medewerkers staan zoveel mogelijk op dezelfde groep.

In deze geborgen omgeving leren kinderen spelenderwijs en maken ze plezier met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Ook de groepen zelf hebben zoveel mogelijk een vaste samenstelling. Elk kind is uniek, en voor iedereen is contact met leeftijdsgenootjes belangrijk. Daarom bestaan de groepen uit kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd. Zo kunnen ze geschikte activiteiten, speelgoed en spelletjes aanbieden voor elk kind in de groep.

Als kinderen zich in dezelfde ontwikkelingsfase bevinden, kunnen ze bovendien op emotioneel vlak beter met elkaar overweg. Dankzij ons brede activiteitenaanbod ontdekken kinderen waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden, allemaal op hun eigen tempo.

After school care / BSO – Buitenschoolse opvang (4-12 jaar)

Voor de groei en ontwikkeling van schoolgaande kinderen is het belangrijk dat ze ‘s middags na school even lekker kunnen ontspannen. Dat kan bij Big Ben Kids. Op deze fijne plek kan je kind op adem komen of stoom afblazen met tal van leuke activiteiten.

Na een drukke dag op school halen ze de kinderen op en brengen ze veilig naar een omgeving waar even niets hoeft en de kinderen van hun vrije tijd kunnen genieten. Sommige kinderen laden op door uit te rusten of in stilte een boek te lezen. Anderen doen liever mee aan een van de vele activiteiten. Hier houden ze allemaal rekening mee.

Big Ben Kids zorgt dat kinderen zich thuis voelen bij hun BSO en zich op allerlei manieren kunnen uiten. Tot de mogelijkheden behoren muziekles, zwemmen, de natuur in, koken en bakken of een nieuwe taal leren. Kortom, er is voor ieder wat wils.

Algemene gegevens Big Ben Kids: 

www.bigbenkids.com 

bigbenkids@bigbenkids.com 

070 219 2570

Vestigingen

Big Ben Kids Amstelveen Stadshart

Big Ben Kids Amstelveen Stadshart locatie is gelegen in het centrum van Amstelveen. De medewerkers in Amstelveen zijn een diverse groep van internationale, hoog gekwalificeerde pedagogisch medewerkers met een uitstekend begrip van wat interculturele kinderen nodig hebben om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen.

Zij richten ons op het ontwikkelen van eigenwaarde en activiteiten om groei te stimuleren ter voorbereiding op de basisschool. Nederlands is de voertaal bij Big Ben Kids Amstelveen Stadshart en ze bieden ook Engelstalige activiteiten aan. Aangezien de meeste ouders internationaal zijn, begrijpen en stimuleren zij een multiculturele denkwijze.

amstelveenstadshart@bigbenkids.com 

bigbenkids.com/nl/locatie/amstelveen-stadshart

Big Ben Kids Amstelveen Fideliolaan

Het jonge maar hechte, hardwerkende en toegewijde team van pedagogisch medewerkers bij Amstelveen Fideliolaan begrijpt precies wat kinderen uit verschillende culturen en achtergronden nodig hebben voor een optimale ontwikkeling. Elke dag bieden zij een gevarieerd activiteiten aanbod aan, om de kinderen optimaal te stimuleren in hun ontwikkeling. Zo bevorderen we een positief zelfbeeld, zelfredzaamheid en bereiden we de kinderen voor op de overgang naar de basisschool.

Nederlands is de voertaal bij Big Ben Kids Amstelveen Fideliolaan. Omdat de meeste van de ouders en kinderen niet uit Nederland komen begrijpen en bevorderen ze met onze pedagogische visie een multiculturele mindset.

amstelveenfideliolaan@bigbenkids.com

bigbenkids.com/nl/locatie/amstelveen-fideliolaan

Big Ben Kids Den Haag/Scheveningen

De locatie in Scheveningen is gehuisvest in een groot, elegant gebouw, dat in 1899 is gebouwd. Het is licht en helder met speciaal ingerichte groepen voor elke leeftijdsgroep. Zij bieden een echte persoonlijke benadering en zien hun kinderopvang als één grote familie.

Baby’s krijgen één-op-één aandacht van het team. De pedagogisch medewerkers werken met een klein aantal baby’s, zodat ze snel kunnen inspelen op de behoeften van elke baby.

Kinderen van 4-12 jaar, die naar verschillende scholen in Den Haag gaan, komen naar hun buitenschoolse opvang (BSO). Om drukke ouders te ondersteunen, hebben ze veel extra activiteiten. Ze bieden fysieke, muzikale, algemene interesse en creatieve activiteiten om jonge geesten en lichamen op te bouwen. Engels is de voertaal bij Big Ben Kids Den Haag/Scheveningen.  

scheveningen@bigbenkids.com 

bigbenkids.com/nl/locatie/den-haag-scheveningen

Big Ben Kids Wassenaar

Op de locatie Hallekensstraat in Wassenaar bieden zij dagopvang aan. Op de locatie Schoolstraat in Wassenaar biedt Big Ben Kids buitenschoolse opvang (BSO) aan.

Met vier lichte en ruime lokalen, een kunst/muzieklokaal en een volledig ingerichte gymzaal hebben ze genoeg ruimte om te spelen, te leren en plezier te maken. In 2021 is de tuin opgefrist met een natuurlijke, groene en uitnodigende uitstraling zodat kinderen nog meer kunnen genieten van alle buitenactiviteiten.

Ze willen dat alle kinderen zich thuis voelen bij Big Ben Kids. Elke dag bieden zij een gevarieerd activiteiten aanbod aan, om de kinderen optimaal te stimuleren in hun ontwikkeling. Zo bevorderen ze een positief zelfbeeld, zelfredzaamheid en bereiden ze de kinderen voor op de overgang naar de basisschool. Engels is de voertaal bij Big Ben Kids Wassenaar. 

wassenaar@bigbenkids.com

bigbenkids.com/nl/locatie/wassenaar

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.