STUDIO NOOS OPENT EERSTE WINKEL IN AMSTERDAM

Studio Noos heeft zijn eerste fysieke winkel geopend aan de Oude Looiersstraat 44 in Amsterdam. Een bijzondere mijlpaal voor het merk, dat bekendstaat om zijn unieke (mom-)bags en andere accessoires voor moeder en kind. Studio Noos is drie jaar geleden opgericht en inmiddels te koop bij 600 verkooppunten in 25 landen.

Bezoekers van de winkel krijgen de kans om in de wereld van Studio Noos te stappen, en dat is een droom die uitkomt voor oprichter Marie-Claire van der Steen: “Toen ik voor het eerst langs dit prachtige pand liep, was ik op slag verliefd. ‘Hier moeten wij onze winkel openen’, dacht ik.” Na een flinke verbouwing is het winkelpand nu geopend voor publiek.

STUDIO NOOS WINKEL AMSTERDAM

Studio Noos Merkbeleving

De winkel biedt een ultieme Studio Noos merkbeleving, met zachte kleuren en natuurlijke materialen. Overal is over nagedacht, vertelt Marie-Claire: “Van de verse koffie tot aan de prachtige speelhoek, ontworpen door Woodchuck. Ik wil dat moeders hier in alle rust kunnen winkelen, terwijl hun kinderen zichzelf vermaken.”

Naast een winkel biedt het pand ook ruimte voor het kantoor en een eigen borduuratelier, waar klanten ter plaatse een Studio Noos item kunnen laten personaliseren.

Over Studio Noos

Het idee voor het tassenmerk is ontstaan in 2018, toen Marie-Claire moeder werd van Noah. Er was geen enkele luiertas die aan haar wensen voldeed en daarom besloot zij er zelf één te ontwerpen. Met succes. De tas die rondom iedere kinderwagen past bleek een schot in de roos en haar zoon vormde de inspiratiebron voor de merknaam. Tegenwoordig is Studio Noos niet meer uit ons straatbeeld weg te denken, met de mom-bags en teddy rugzakjes als absolute best sellers.

STUDIO NOOS
Oude Looiersstraat 44

1016 VJ Amsterdam

studionoos.com

IF YOU LIKE IT, PIN IT!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.