COMME ÇA SKINCARE: HET EERSTE 100% VEGAN SKINCARE MERK

Comme Ca Skincare vanaf eind april verkrijgbaar bij BLOY Institute

Goed nieuws voor liefhebbers van luxe, conscious en natuurlijke skincare producten die ook nog eens 100% vegan zijn: het volledig vegan merk Comme Ça Skincare is vanaf nu verkrijgbaar bij de nr. 1 skin clinic van Nederland, BLOY Institute. De producten van Comme Ça Skincare zijn geschikt voor elk huidtype, maar richten zich in het bijzonder op de ouder wordende huid: anti-aging-formules en actieve ingrediënten worden ingezet tegen vroegtijdige huidveroudering. BLOY Institute gaat de Comme Ça Skincare producten zowel in de boutique-kliniek in Amsterdam-Zuid als via hun online webshop verkopen. 

Conscious en 100% vegan: Comme Ça Skincare

De natuurlijke, luxe producten van Comme Ça Skincare geven elk huidtype het ‘home spa’-gevoel, maar vooral de oudere en verouderende huid zal zichtbaar en voelbaar baat hebben bij de rijke en weldadige producten. Ondanks het feit dat de vegan movement steeds sterker wordt en het plant-based aanbod overal flink toeneemt, zijn luxe, kwalitatieve, vegan skincare merken en producten nog lastig te vinden. Voor de kenners van BLOY Institute is de zoektocht naar vegan skincare nu verleden tijd: alle producten van Comme Ça zijn zowel 100% veganistisch als cruelty-free.

‘Superfood’ voor de ouder wordende huid

Charlotte Seijerlin, founder van het Nederlandse merk Comme Ça Skincare, richt zich met haar producten specifiek op de ouder wordende huid. Ze ontwikkelde bijpassende formules, met zorg opgebouwd uit een combinatie van krachtige, plantaardige en bijzondere ingrediënten, en creëerde daarmee ‘superfood voor de huid’. Belangrijk onderdeel van deze cocktail zijn de actieve ingrediënten waarvan wetenschappelijke, klinische studies het effect hebben aangetoond.

Comme Ca Skincare vanaf eind april verkrijgbaar bij BLOY Institute

‘Holy grail’ skincare voor verouderende huid

La Vitamine C Powder is een van de Comme Ça Skincare producten met daarin een ingrediënt waarvan het anti-aging effect klinisch en wetenschappelijk bewezen is. Dit product is uniek in haar soort en super-effectief, omdat de vitamine C of ‘ascorbinezuur’ in poedervorm komt in plaats van verwerkt in een vloeibaar product. Dit is een van de meest pure en effectieve manier om vitamine C toe te dienen aan de huid.

La Vitamine C is dan ook een key product voor de ouder wordende huid. Zeker in combinatie met de andere Comme Ça Skincare producten, die de huid diep voeden, hydrateren en verzorgen, is het resultaat een jonger uitziende, gezonde huid mét die gewilde glow.

In de loop van dit jaar verwacht Comme Ça Skincare nog 2 nieuwe, volledig vegan skincare producten te lanceren.

Comme Ça Skincare & BLOY Institute: a perfect match

De combinatie voelt als een logische samensmelting, want als toonaangevend huidinstituut en als innovatief skincare merk delen ze de liefde voor natuurlijke, luxe en bovenal zeer effectieve huidproducten die passen bij een bewuste lifestyle. “Ook voor Charlotte voelt de samenwerking als een gouden combinatie: “Ik wilde mijn producten alleen in-store verkopen bij een perfect passende retailpartner: die heb ik gevonden in de prachtige boutique-kliniek met het gedreven, deskundige team van BLOY Institute”, aldus een glowing Charlotte.

Over Comme Ça 

De founder van Comme Ça Skincare, Charlotte Seijerlin, had genoeg van de allergische reacties die ze kreeg van reguliere huidverzorgingsproducten. Daarnaast merkte ze op, vanwege haar eigen leeftijd (39), dat haar verouderende huid specifieke behoeftes had die deze producten niet vervulden.

Ze besloot haar eigen huidverzorgingsproducten te maken van alleen natuurlijke en plantaardige ingrediënten die de huid voeden en beschermen: Comme Ça Skincare, met haar luxe, natuurlijke en uiterst effectieve huidverzorgingsproducten voor zelfs de meest gevoelige huid, was geboren. De producten worden in kleine hoeveelheden gemaakt in het laboratorium in Amsterdam. Inmiddels worden de producten van Comme Ça Skincare succesvol verkocht in Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Duitsland via verschillende retailers.

Comme Ca Skincare vanaf eind april verkrijgbaar bij BLOY Institute

 

BLOY Institute | Willemsparkweg 168 | 1071 HT Amsterdam

 

LEES OOK: BLOY INSTITUTE AMSTERDAM; PERFECTE PLEK VOOR HUID BEHANDELINGEN

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.