BLOY INSTITUTE AMSTERDAM; PERFECTE PLEK VOOR HUID BEHANDELINGEN

Zin in me-time, of gewoon echt opzoek naar een facial die je fijne lijntjes vermindert? BLOY Institute is dé boetiekkliniek in Amsterdam-Zuid voor effectieve huidverjongende en huidverbeterende behandelingen.

Hoewel BLOY Institute bij BN’ers bekend staat om de verscheidenheid aan zowel cosmetische als huidverzorgingsbehandelingen, heb ik de icoone® Facial getest. Deze behandeling zorgt voor een frisse, gladdere huid waarbij fijne lijntjes, pigmentatie en kleine oneffenheden vervagen. Heerlijk toch! 

 De icoone® Facial

We kenen allemaal de uitspraak ‘beauty zit van binnen’. En hoewel dit spreekwoord verwijst naar het karakter van mensen, is het ook een feit als het gaat om de icoone facial. 

Fijn om te weten: deze behandeling kent geen downtime, waardoor je direct na het bezoek aan BLOY Institute met een instant glow het terras op kan! 

Door de jaren heen verliest onze huid haar elasticiteit en wordt zij slapper. Met de allernieuwste versie van de icoone® behandeling pakt BLOY Institute verslapping, fijne lijntjes en rimpeltjes aan middels een mechanische bindweefselmassage. Daarnaast brengen we de contouren terug in het gezicht.

Een bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen. Deze behandeling stimuleert de huiddoorbloeding en reduceert blokkades op een pijnloze en ontspannen manier. Ook helpt het om overtollig vocht (bijvoorbeeld onder de ogen) effectief af te voeren.

Het fijne aan de icoone® is dat het apparaat nog dieper in het bindweefsel werkt waardoor de resultaten optimaal zijn. Door de gepatenteerde technologie lukt het de behandelaar om de meest kleine en gevoelige zones van het gelaat met precisie te behandelen. De behandeling verhoogt direct de zuurstoftoevoer naar het bindweefsel en stimuleert de bloedcirculatie en de collageen en elastine-aanmaak.

Je gezichtscontouren zijn al na de eerste behandeling versterkt. Daardoor heeft je gezicht al voordat je de deur uitloopt zichtbaar meer volume. Daarnaast zijn fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar en zie je er na één behandeling uitgerust uit. Dus raad deze behandeling dan ook zeker aan bij je vriendinnen die niet moeder zijn geworden! 

BLOY Institute

De BLOY Institute & Beauty Boutique Store

Bij BLOY Institute vind je een verscheidenheid aan behandelingen. Twijfel je zelf over een geschikte behandeling? Via de gratis huidscan komt BLOY Institute meer te weten over de behoefte van je huid en kunnen ze de behandelingen daarop afstemmen.

BLOY Institute staat naast de behandelingen, ook bekend om hun assortiment aan luxeproducten voor het ultieme spa-gevoel. Zo vind je er exclusieve geurkaarsen van Lauren Dickinson, de befaamde zelfbruinproducten van Tan Luxe, luxe parfummerken waaronder 27 87 en home fragrances van Dr. Vranjes. 

Mocht je niet in Amsterdam wonen, maar wel die fijne producten willen, dan is er ook een online shop met een rijk aanbod aan producten van merken als LABAREAU, QMS Medicosmetics, PCA Skin en Youngblood Cosmetics. Hiermee creëer je je eigen ‘BLOY’ thuisspa!

BLOY Institute  | Willemsparkweg 164  | 1071 HT Amsterdam 

Openingstijden:

maandag t/m donderdag 09:00-20:45

vrijdag & zaterdag 09:00-18:00

zondag 10:00-18:00

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.