HIER WIL JE HEEN; RETREAT OP BONAIRE VOOR MOEDERS

de retreat op bonaire voor moeders waar je heen wil

Bonaire Retreat
14 – 21 maart 2020

Een blauwe lucht, een zon aan de hemel die op je huid brand, wuivende palmbomen… en verder niets meer dan…. rust? Krijg je hier al zin in als je dit leest? Ga dan, net als ik, mee naar de speciale retreat voor moeders op Bonaire, om even weer helemaal tot jezelf te komen en voor de nodige me-time.

Deze Bonaire Retreat is waar je wilt zijn deze winter

Oprichter van dit retreat is Mirjam, zij is energetisch coach voor ondernemende moeders. Ze weet waar ze het over heeft want ze is zelf moeder van 3 kinderen met een eigen business! Ook heeft ze jaren op Bonaire gewoond. De beste plekken om te relaxen weet zij daar te vinden. Daarnaast kan ze je helpen weer tot jezelf te komen. Een gouden combinatie voor deze retreat dus.

Bonaire Retreat 1

Bonaire Retreat
De retreat op Bonaire zelf is gericht op ondernemende moeders, die naast een gezin ook een eigen bedrijf of carrière hebben. Moeders die op zoek zijn naar innerlijke rust. Het resultaat van innerlijke rust is vaak ook dat je weer nieuwe inspiratie en inzichten krijgt.

Echt weer rust in je hoofd krijgen, op adem komen en tijd voor jezelf

Het belangrijkste deze week is dat je weer even naar binnen keert. Ik merk zelf ook dat ik sinds ik moeder ben zoveel minder tijd heb om echt na te denken wat ík wil. Dat lukt mij alleen als ik geen drukke agenda, deadline, afleiding van kinderen of sociaal leven heb. Dat is precies de reden dat ik zo van een retreat hou en die 1 keer per jaar boek voor mijzelf. Ik krijg dan echt weer rust in mijn hoofd, kom op adem en heb eindelijk tijd voor mijzelf.

Wat mij heel erg in deze Bonaire retreat van Mirjam aanspreekt is dat het niet een typische yoga retreat is en ook geen vakantie. We gaan een paar keer yoga doen en we gaan de mooie plekken van het eiland zien. Strand, mangroves, zee (zeilen, snorkelen), maar het is veel meer dan dat. In deze retreat ga je echt weer even terug naar je ware essentie, je gaat echt weer even naar binnen. Dat is zo’n mega meerwaarde! Ik kan niet wachten!

Hoe vaak neem jij de tijd om te voelen hoe het nu écht met je gaat?

Zet jij wel eens een kruis in je agenda, om stilte-tijd in te plannen? Luister je meer naar je hart of naar je hoofd? Hoeveel druk leg jij jezelf op? Heb je het gevoel dat je nooit tijd genoeg hebt?

We gaan natuurlijk allemaal met vakantie, maar dat is altijd of met het gezin, of met vriendinnen. Hoe goed kom je echt tot rust op vakantie? Tijdens deze week retreat kan je echt alles loslaten en volledig ontspannen. ECHT vakantie dus!

De Piet Boon villa

Het programma is all-inclusive dus na aankomst hoef jij nergens meer aan te denken, alles is geregeld! De mooie villa van Piet Boon biedt alle privacy en het programma is er op gericht dat je in een totale ontspanning kan zakken en alles van je af laat glijden. Niks hoeft, alles mag. Sounds good toch!

Daarnaast is het echt een exclusief retreat, omdat het een klein groepje is, dus veel privacy en de luxe van de villa met je eigen kamer is natuurlijk heerlijk! Er is voldoende tijd om te relaxen bij het zwembad, je boek te lezen, in stilte te zijn of te schrijven. Daarnaast is er ruimte om een aantal soulsessions in te plannen met Mirjam voor coaching of healing mocht je daar behoefte aan hebben.

Bonaire Retreat

De retreat is ALL INCLUSIVE

– verblijf in luxe Piet Boon Villa www.pietboonbonaire.com
3 geheel verzorgde gezonde maaltijden per dag en alle drankjes; eten en drinken is dus helemaal verzorgd
– coaching- en healing sessies; elke dag is er een groepscoach-sessie waarbij Mirjam helpt om naar binnen te keren en je leert hoe je volledig in alignment kan leven.
Dagelijkse begeleide meditatie sessie Mirjam kan spiritualiteit heel praktisch kan vertalen (niet zweverig dus) zodat het voor iedereen fijn is en je ook gaat ervaren hoe dat voor jou het fijnste werkt.
– yoga
reiki-behandeling. Volgens Mirjam de allerbeste reiki behandeling die er is, die je echt een keer moet ervaren.
– Een heerlijke all-body-massage
– kano-tocht door de mangroves (klik HIER voor een filmpje, echt iets voor op je bucketlist!)
– sunset zeiltocht; check vooral even www.epictoursbonaire.com 5 uur zeilen, snorkelen en BBQ, hoe gaaf!
– Vooraf aan de retreat heb je een persoonlijk gesprek met Mirjam om te kijken naar jouw wensen en behoefte voor die week.

Geloof mij, ik doe het ieder jaar, een week een retreat voor jezelf is het beste cadeau wat je jezelf kan geven! Zegt jouw gevoel ook, hier wil ik bij zijn, hier heb ik behoefte aan, check dan de website van Mirjam voor meer info: www.bonaireretreat.com

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.