DOE MEE AAN DE BEAR & MEES KIJKDOOS CHALLENGE EN WIN COOLE GYMPEN

Wat is de Kijkdoos Challenge?

Creëer nu je eigen onderwater-wereld. Met het uitknipvel van Bear&Mees tover je je schoenendoos binnen no-time om als kijkdoos. Op deze manier schep jij je eigen wereld op de zeebodem.

Vergeet niet @bearmees te taggen als je je mooiste kijkdoos op Instagram laat zien, zodat zij dit weer kunnen delen op de kanalen van Bear&Mees om anderen te inspireren.

WINNEN?

Uiteraard valt er ook wat te winnen! De mooiste inzending wint een paar sneakers naar keuze. De kijkdoos challenge loopt tot 1 juni 2020. Dan wordt de winnaar bekend gemaakt.

HIER kan je het UITKNIPVEL downloaden!

Waarom de Kijkdoos Challenge?


Helaas hebben sommige zeedieren last van de plastic soep in de oceanen. Zeedieren eten plastic op of raken erdoor verstrikt. Daarbij breekt de zee plastic af in kleine stukjes. Die heten microplastics en worden opgegeten door kleine zeedieren.

Daarom willen Bear&Mees dat plastic wordt gerecycled en hebben ervoor gekozen om van gerecyclede PET-flessen schoenen te maken.

Wie zijn Bear&Mees?

Bear & Mees is een Nederlands duurzaam schoenenlabel, geproduceerd in Portugal en gemaakt voor kinderen in de maten 24 – 34.

Ze maken diervriendelijke schoenen gemaakt van duurzame materialen zoals organisch katoen en gerecyclede PET-flessen. 

Bear & Mees willen impact maken. Ze willen kinderen inspireren om de wereld om zich heen te verkennen en daarvan te leren. Ze willen je uitdagen om je ervan bewust te zijn.

Schoentjes van gerecyclede PET-flessen?

Elk paar schoentjes bevat ongeveer 3 gerecyclede PET-flessen. Je kent PET als het plastic dat wordt gebruikt voor het maken van voedselverpakkingen en plastic waterflessen.

Zodra deze worden gerecycled, doorloopt PET een reinigings-, maal- en smeltproces dat resulteert in draad, waardoor plastic een tweede leven krijgt en afval op onze stortplaatsen wordt verminderd.

LEES OOK: BEAR & MEES IS EEN NIEUW NEDERLANDS KINDERSCHOENENLABEL DAT JE MOET CHECKEN!

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.