NAÏF LANCEERT NIEUWE KIDS-LIJN VOOR ALLE KLEINE SUPERHELDEN

Bij Naïf geloven ze dat kids alles kunnen zijn wat ze maar willen: of dat nou een coole cowboy is of een elegante eenhoorn, een dappere draak of een avontuurlijke astronaut. The world is their playground! En dat willen ze graag zo houden. Daarom lanceert Naïf een nieuwe kidslijn. Met shampoo, conditioner en 2-in-1, tegen klitten en zonder microplastics! 

Door en voor kinderen 

Kinderen staan centraal bij alles wat Naïf doet. Daarom zijn hun kids haarproducten speciaal ontwikkeld door en voor kids. Samen met een speciaal kidspanel hebben ze de geur ontwikkeld (allergeenvrij zoals al hun geuren). En ook de verpakking is deels ontworpen door de koters van het kidspanel. Want laten we eerlijk zijn: kids know best! 

No tears, no knots, no microplastics 

Good care, worry free; dat is hun filosofie, maar wat bedoelen
ze daar nou eigenlijk mee? Naif willen goed zorgen voor de toekomstige generatie. Oftewel: kindershampoo zonder kopzorgen!

Dat betekent dat er in de shampoo, conditioner en 2-in-1 shampoo/ conditioner geen microplastics, parabenen, SLES en microplastics zitten. Dus vrij van alle troep die je niet voor je kind of de planeet wil gebruiken. Logisch toch! Maar wist je dat 9 van de 10 van verzorgingsproducten microplastics bevatten? 

Naif maakt zich zorgen om de ingrediënten, zodat jij dit niet meer hoeft te doen. Zo kan je weer naïef de winkel binnen stappen, worry-free!

En wat vanaf nu ook een zorg minder is: haren wassen en borstelen. Zo zacht als de haren van een baby nog kunnen zijn, zo’n warboel kan het worden als de haren langer en dikker worden. En daarmee wordt de strijd om schone en geborstelde haren ook steeds groter: onschuldige feetjes veranderen in een handomdraai in rodeo cowboys.

Dat is verleden tijd met de nieuwe kids haarproducten, met speciale anti-klitformule, en boordevol natuurlijke ingrediënten, zoals katoenzaadextract, lijnzaadolie en glutenvrije tarweproteïne. Zo verzorgen ze haar- én hoofdhuid, zonder in de ogen te prikken. Ja, echt: traanvrij. 

DE PRODUCTEN VAN NAIF ZIJN VERKRIJGBAAR VIA BOL.COM

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.