VINTAGE VLOERKLEDEN OOK LEUK VOOR DE KINDERKAMER!

Vintage vloerkleed

Vintage vloerkleden brengen veel karakter en geschiedenis met zich mee. De meeste vintage tapijten komen uit het Midden-Oosten en zijn vaak met de hand geweven door ambachtslieden. Dit maakt dat ieder exemplaar uniek is en zijn eigen verhaal heeft!

Vintage tapijten kunnen een kamer, en dus ook de baby- of kinderkamer, veel persoonlijkheid en karakter geven. Ze zijn lekker zacht aan je voeten en om op te spelen, en niet gevoelig voor slijtage. Ben je op zoek naar iets unieks en vind je een nieuw tapijt een te kostbare investering? Dan kan een vintage vloerkleed perfect zijn.

Er zijn veel verschillende soorten vintage tapijten, elk met hun eigen unieke kenmerken en geschiedenis. Enkele van de populairste soorten vintage tapijten zijn Perzisch, Tabriz, Moud, Kerman, Nain en Sarough.

Een leven lang plezier van je vintage vloerkleed


Tapijtenkelim.nl heeft een ruim aanbod aan handgemaakte vintage vloerkleed die ze zelf rechtsreeks importeren. Een vintage vloerkleed is om een aantal redenen een geweldige aankoop. Om te beginnen zijn ze gebouwd om een leven lang mee te gaan. Ze worden gemaakt met hoogwaardige materialen en zijn vaak erg stevig. Bovendien voegen ze veel persoonlijkheid en karakter toe aan elke kamer. Door hun ingewikkelde ontwerpen en kleuren vallen ze op, echte erecatchers dus!

Al deze tapijten zijn in perfecte staat en doen niet onder voor een nieuw tapijt. De tapijten gaan vaak generatie na generatie mee, waardoor jij er nog jaren van kunt genieten.

Wil je het kleed niet online kopen maar eerst in het echt bekijken? Tapijt en Kelim heeft ook een showroom in Bleiswijk. Hier vind je een wisselende voorraad, zodat er altijd voor ieder wat wils te vinden is. Ze bezorgen je tapijt gratis bij je thuis en daarna heb je nog 30 dagen om te beslissen of het tapijt echt wat voor je is. Ben je toch niet helemaal tevreden? Dan stuur je hem gewoon terug en zoek je een ander exemplaar uit.


Wil je iets unieks en boeiends aan je huis of kinderkamer toevoegen? Overweeg dan een vintage vloerkleed. Ze zijn dan wel niet meer spiksplinternieuw, maar dat doet niet onder voor hun schoonheid. Daarnaast is het ontzettend duurzaam om een tapijt een tweede of derde leven te geven. En wie weet kun jij hem ook aan volgende generaties doorgeven! Een ander voordeel is dat de kleed ook nog eens heel uniek zijn, en kunnen daardoor veel karakter toevoegen aan een kamer!

TapijtenKelim.nl | Oosterse & Perzische tapijten

 Facetlaan 49, 2665 NR Bleiswijk

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.