IN DE SPOTLIGHT; WEBSHOP DE GELE FLAMINGO!

“Let us inspire you! Unieke spullen voor jouw baby en kids, snelle service met een persoonlijke touch”. De slogan van een te gekke webshop en ze zeggen er geen woord teveel mee. Waar heb ik het over: De Gele Flamingo. 

De Gele Flamingo is een Belgische webshop met een groot assortiment aan hippe, unieke en originele accessoires voor baby’s en kids en is in 2013 begonnen als een Facebookpagina.

Door het grote succes resulteerde dit in augustus van dat jaar nog in een goedlopende webshop. Aanleiding van de het starten van De Gele Flamingo was voor de oprichtster de eeuwige zoektocht naar die leuke, originele en unieke items.

Vaak zoek je stad en land af “op zoek naar” in je als moeder zijnde toch al schaarse vrije uurtjes. Niet meer nodig! Zoek niet langer en bespaar je zelf de tijd. Pak je laptop, ga naar www.degeleflamingo.com en scrol zelf door al het leuks wat deze shop te bieden heeft en dat is veel!

Het Gele Flamingo-team is dagelijks op zoek naar nieuwe merken en producten die je het “wauw”-gevoel zullen geven. De webshop is erg praktisch en overzichtelijk ingedeeld, zodat je nog sneller vindt waarna je op zoek bent.

Denk hierbij aan “keuken”, “badkamer”, “slaapkamer” en “speelkamer”, maar ook allerlei leuke items voor “onderweg” en “voor mama”. Naast een hoop leuke hebbedingen verkopen ze ook kleding & schoentjes en kun je bijvoorbeeld een koffertje of fopspeenketting laten personaliseren. Leuk als kraamcadeau! Al met al echt een webshop die je lekker zeker zelf eens door moet neuzen.

BLOG BY ANOUK VAN KOLLENBURG – VAN DER HEIJDEN

Anouk is moeder van twee schatten van meiden: Bo, bijna 5 jaar, en Milou, net 2 jaar oud. Zelf 34 jaar, woonachtig in Oirschot, Noord-Brabant en alweer 11 jaar samen met Bas. Inmiddels zo’n slordige 16 jaar werkzaam binnen de Rabobank, maar eigenlijk altijd al bezig geweest met interieur, kleding, DIY en op zoek naar “die ene” webshop die je MOET kennen… kort samengevat: altijd op zoek naar wat nieuws!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.