MOM MUSTHAVE; INSTAGRAMCURSUS CAPTURE THAT INTERIOR

Nu we in quarantaine zitten, is het dé uitgelezen tijd om een nieuwe hobby te beginnen of weer op te pakken! Daarnaast is me-time ook belangrijk, even iets doen voor jezelf waar JIJ blijf van wordt. Ik ben daarom begonnen met de instagramcursus: Capture That Interior, waarbij je alles leert over interieur fotografie en styling.

In deze cursus – die je volgt via Instagram – leer je jouw interieurfotografie skills verbeteren. Ookal heb je niet perse interesse in interieur, ook dan is het een leuke cursus om te doen, want je leert écht beter fotograferen.

Muk is professioneel fotograaf. Zij fotografeerde onlangs ons huis en de foto’s zijn prachtig geworden! Muk neemt je in de cursus aan de hand mee en aan het einde kan je net zo mooi fotograferen als Muk!

Voor €79 ex BTW volg je de instagramcursus Capture That Interior. Vijfhonderd (!) andere enthousiaste deelnemers doe al mee. Het is een 6-weken cursus. Iedere week spendeer je 30 minuten aan de cursus. Je volgt deze in je eigen tijd wanneer het jou uitkomt.

Ik vind het leuke eraan dat Muk opdrachten iedere week mee geeft waar je mee aan de slag kan. Zo ben ik lekker bezig met een van de dingen die ik zo leuk vind om te doen.

Ik merk ook – doordat ik een aantal basisregels nu van Muk heb geleerd – dat mijn foto’s al een wereld van verschil zijn dan daarvoor. Interieurfotografie is een vak apart, ook al kan je al fotograferen en daarom is het zo fijn dit nu te leren.

Wil jij ook leren hoe je interieur en lifestyle foto’s maakt die zó in een blad zouden kunnen? Je kunt meedoen nog tot juni 2020. Check www.mukworkshops.com/capturethatinterior voor aanmelding en alle info!

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.