ZO KOM JE IN SHAPE! MIJN METHODE!

MODIFAST MODIFAST

Zoals je in mijn blog ‘Hoe kom je in shape’ kon lezen moest ik nog wat kilo’s kwijt voordat ik met vakantie ging. Omdat Modifast de ‘Protein Shape lijn’ had gelanceerd, leek mij dit perfect om te testen en te kijken of ik zo mijn laatste kilo’s kwijt kon raken.  

Toen ik de blog net had geschreven kreeg ik veel reacties zoals “en en en werkt het”? of “is het lekker”. Na een paar dagen kon ik die eerste vraag natuurlijk nog niet beantwoorden. Maar de tweede vraag al wel. De milkshakes zijn erg zoet (daar moet je van houden) maar de Mini Cubes (soort bonbons) en de Pure Chocolade Repen en chocolade granen koeken zijn echt te gek! Het fijne is dat je op deze manier lekker makkelijk onderweg of op je werk een ‘tussendoortje’ kan nemen zonder dat je er een schuldgevoel van krijgt. Of zonder dat het mijn ‘back naar bikinilijf’ in gevaar brengt.

S’morgens lukt het mij altijd goed gezond te eten als ik back in shape wil komen. Ik ontbijt met havermout en fruit. S’middags eet ik een soep en s’avonds een maaltijdsalade of groeten met vis. Maar juist die momenten tussendoor of na het avondeten vind ik vaak heel moeilijk! Daar zijn de producten van de Protein Shape lijn dus ideaal voor. Het zijn makkelijke eiwitrijke producten die slechts ±100 kcal per portie bevatten. Ze geven je net even een protein boost gedurende de dag op de momenten dat je eindelijk zo gaan snacken en snaaien. Weinig tijd en toch verantwoord bezig zijn wordt zo easy peasy.

Dit rest mij nog het antwoord op de eerste vraag die iedereen stelde! Want ja, de combinatie gezond eten en deze producten tussendoor nemen zorgen ervoor dat het makkelijk is vol te houden om back in shape te komen. De nieuwe lijn van Modifast is er dus één waar ik, én mijn bikini die nu weer om mijn body kan, blij van worden.

www.modifast.nl

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.