7X REDENEN WAAROM IEDERE MOM EEN QUOOKER CUBE MOET HEBBEN

Quooker Cube

Zoals jullie al in een eerdere blog over Quooker hebben kunnen lezen ben ik GROOT fan van mijn Quooker met CUBE-systeem. Mocht je nog niet overtuigd zijn of je wel of niet een Quooker aan moet schaffen, dan geef ik je hier 7 redenen waarom ik vind dat een Quooker niet in jouw huishouden mag ontbreken!

1. Eerste hulp bij babyflesjes

Heb je een baby of jonge kids dan weet je hoeveel je in de weer bent met flesjes maken. Water koken, melkpoeder erbij… Vooral baby’s kunnen ongeduldig zijn als ze honger hebben….  Midden in de nacht minuten wachten bij de waterkoker? Liever niet toch. Met een Quooker is dat verleden tijd.

Het is daarom een echte musthave voor jonge moeders want binnen drie tellen heb je het flesje voor je baby gemaakt! Als het flesje op is, even kokend water erin doen zodat het flesje weer schoon kan worden! Ook ideaal!

2. Lekker snel

Na een dag werk of thuis met de kinderen ben je vaak MOE! Uitgebreid in de keuken staan heb je niet heel veel zin in. Daarnaast willen mijn kinderen altijd PER DIRECT eten als ik ze op heb gehaald uit de crèche. Snel kunnen koken is als MOM heel fijn. Koken met een Quooker gaat tien (ja 10!) minuten sneller! Aan tafel!

3. Altijd warme thee voor jou!

Als MOM herken je dit vast; je maakt een kop thee. Dan komen er tien dingen tussendoor (maaaaaaaaam ik wil een boterhaaaaaaaaaaaam, je telefoon piept, maaaaaam ik wil nog een boterhaaaaaam). Gevolg thee koud.

Met een Quooker heb je dus ALTIJD warme thee want binnen 1 seconde zit er weer kokend water in je beker. Halleluja!

4. Beter voor het milieu

De CUBE wordt standaard geleverd met één CO2-cilinder voor bruisend water. Wie veel mineraalwater drinkt, is met een Quooker die bruisend water geeft, een stuk goedkoper uit, dan met waterflessen uit de winkel. Je bespaart meer dan €200 per jaar. Maar wat nog beter is, is dat de CUBE goed is voor het milieu. Het gebruik van plastic flessen is namelijk verleden tijd. Scheelt ook weer tillen tijdens het boodschappen doen!

5. Meer ruimte op het aanrechtblad

Met kinderen in huis staan er vaak genoeg andere dingen op het aanrecht (flesjes, broodtrommels, een koffiezetapparaat dat overuren maakt..). Ruimte op je aanrechtblad kun je dus goed gebruiken. Een Quooker brengt je weer een stap dichter bij dat felbegeerde lege aanrechtblad want de waterkoker kan weg! Bye!

6. Veilig voor kleine kinderen

Jaarlijks lopen honderden mensen brandwonden op door kokend water. Vooral met jonge kinderen mocht je echt oppassen met kokend water. De Quooker, is een zeer veilige keuze voor MOMS met kleine kids. Dankzij het beveiligingssysteem geeft een Quooker nooit zomaar kokend water. Je moet de bedieningsknop eerst twee keer indrukken en vervolgens draaien. Pas daarna stroomt het kokende water uit de kraan. Jonge kinderen zijn op deze manier beschermd.

Zelf heb ik de Quooker Flex die een hele handige uittrekslang heeft, maar er zit een  kokendwaterstop op waardoor de Quooker geen kokend water kan geven als de uittrekslang uitgetrokken is. Dat maakt hem nog veiliger voor mijn kinderen.

7. Schoon water voor je kinderen

In het reservoir van de Quooker zit een geïntegreerd filter dat het water zuivert. Chloor, bacteriën, pesticiden en andere verontreinigingen blijven achter op het filter. Bovendien wordt het kokend water even goed ‘doorgekookt’, doordat het in het reservoir bij een temperatuur van 110 graden bewaard wordt. Een fijn gevoel om hier dus melk- en/of papflesjes voor je baby mee te maken en water aan je kinderen uit te geven!

www.quooker.nl

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.