10 BABY ESSENTIALS 0 – 6 MAANDEN

10 BABY ESSENTIALS 0 - 6 MAANDEN in :: CITYMOM.nl

Deze 10 essentials voor baby’s van 0 – 6 maanden heb je wel nodig! Toen ik voor het eerst in verwachting was, had ik een hele waslijst van spullen die ik dácht nodig te hebben voor als Bobbi geboren zou worden. Ik moést ook álles in huis hebben voordat ze er was. Dagen ben ik bezig geweest om alles overal en nergens te verzamelen.

Mocht jij zwanger zijn dan wil ik je graag behoeden hiervoor en daarbij ook zorgen dat je een heleboel geld bespaart.

Want wat bleek, de helft van die spullen gebruik je echt nooit!

Nee nooit!

Daarom een lijst met 10 baby essentials die een must zijn!

Deze producten heb je wél echt nodig! En zullen je leven met baby ook een stuk aangenamer maken. Verder heb je niks anders nodig. Echt niet!

1.PAK PAMPERS IN MAAT 1 EN MAAT 2 

Zorg dat voordat je baby er is, je Pampers New Baby luiers in huis hebt! Het liefst in maat 1 en maat 2, want je weet niet hoe groot je baby zal zijn. Koop dus niet 4 pakken in maat 1, straks is je baby daar binnen een week uitgegroeid en dat zou zonde zijn. Dus 2 pakken in 2 verschillende maten is het beste.

Ik heb meerdere verschillende merken pampers getest maar de Pampers uit het Premium Protection assortiment bieden het beste comfort en de beste bescherming voor je pasgeboren baby. Wat heel fijn is, is dat ze een streep aan de voorkant van de luier hebben, die verkleurd als de baby geplast heeft. Ik vond dat heel handig om te checken of ik wel of niet de luier moest verschonen.

2. BABYHANGMAT HANGLOOSE 

Wat een fantastisch product. Ik had hem nog niet toen Bobbi werd geboren maar gelukkig wel toen Fitz er was. Deze hangmat hang je op in de box waar de baby heerlijk in kan liggen. Fitz werd altijd rustig als ik hem in de hangmat legde.

Na drie maanden, dan kan je de hangmat gebruiken als kleed voor in de box of op de grond als speelkleed. Ik gebruik hem echt iedere dag en vind dit echt een must-have! Dit is ook een leuk cadeau om als kraamcadeau van meerdere mensen te vragen! 

3. LICHTDICHTE GORDIJNEN 

Mijn baby’s sliepen heel snel door en als iemand vraagt, maar hoe dan!? Dan zeg ik:  ‘lichtdichte gordijnen’!! Dat is echt de truc! Ik heb een lichtdicht rolgordijn bij Wehkamp besteld voor €50, maar je kan ook bij de Hema op maat lichtdichte gordijnen laten maken. Baby’s moeten in een donkere ruimte slapen. Wordt je kind vroeg wakker, dan weet ik zeker dat het komt omdat de kamer te licht is. Dit is echt te beste tip die ik zelf heb gekregen en daarom moet dit echt op iedereens baby-essental lijstje staan!

4. KINDERWAGEN GREENTOM 

In vind de Greentom kinderwagen echt de allerfijnste wagen voor een baby tot 6 maanden. Hij is klein, heel wendbaar en super licht! Daarbij is het ook nog eens de meest duurzame kinderwagen, want gemaakt van gerecycled materiaal. Ik heb een helemaal zwarte, maar hij is er in diverse kleuren combinaties. Verder heeft deze kinderwagen ook een normale prijs, ook fijn! Check ook mijn review over de Greentom. 

5. BABYPHONE 

Welk merk maakt niet zo veel uit, maar ik vind een babyphone wel echt een must om in huis te hebben. Ik heb er zelf voor gekozen om er een zonder camera te nemen, omdat je anders alleen maar naar die camera gaat staren wat nergens op slaat. Een gewone is voldoende. Vooral als je twee verdiepingen hebt, maar ook als je even in de tuin wilt zitten, het is gewoon fijn te horen of je baby huilt, slaapt of wakker is.

6. WIPPER STOKKE 

Een wipper is een must om in huis te hebben. Je baby kan niet zitten de eerste 6 maanden, dus een fijne plek om hem in te zetten zodat hij lekker rond kan kijken. Ik heb er zelfs twee in huis! Een voor boven en een voor beneden! De Stokke wipper past ook op mijn Stokke Steps kinderstoel, ideaal!

7. GROTE HYDROFIELE DOEKEN ADEN + ANAIS 

Ik kan niet zonder de hydrofiele doeken van ADEN + ANAIS. Ik heb er een stuk of 10 omdat ik ze echt overal voor gebruik. Ik wil ook alleen maar de grote doeken! Deze zijn ook nog eens heel lekker zacht en ze hebben heel veel verschillende leuke prints.

8. DRAAGZAK STOKKE

Omdat je niet altijd overal heen wilt met de kinderwagen is het ook fijn om een draagzak te hebben. Je kan ook een draagdoek gebruiken. Dat heb ik geprobeerd maar lukte mij helaas niet, daarom gebruik ik een draagzak.

Fitz wordt er altijd rustig van als hij erin zit en het is makkelijk omdat jij je handen vrij hebt. Ik gebruik hem ook op de fiets als ik een kleine afstand moet fietsen. Een baby kan immers nog niet in een kinderzitje. Lees hier mijn review over de draagzak! 

9. FLES AVENT PHILIPS 

Ik heb veel flessen uitgeprobeerd maar de flessen van AVENT van PHILIPS vind ik toch de fijnste en waren de enige flessen die mijn kinderen ‘pakte’. Ook al geef je borstvoeding is het goed om je kind af en toe uit de fles te laten drinken dus een flesje moet je vanaf het begin in huis hebben. Naarmate je baby ouder wordt koop je alleen een nieuwe speen, de flessen blijven hetzelfde.

10.  AUTOSTOEL MAXI COSI

Ook een autostoel moet je in huis hebben voordat je baby is geboren. Hier vervoer je hem of haar immers weer mee terug als je uit het ziekenhuis komt. En voor alle ritjes daarna natuurlijk! Tip: koop 2 opzet stukken voor je maxi cosi zodat je hem ook op het onderstel van je kinderwagen kan klikken! Is namelijk erg handig!

LEES OOK: 4 X BESTE WORKOUTS MET JE BABY

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

HIER ONDER VIND JE DE BESTE LUIERAANBIEDINGEN
Aangeboden door: Luieraanbiedingen.net


gerelateerde berichten:

1 Reactie

  1. Cindy

    De Avent flessen vind ik ook fijner dan de Difrax die ik eerst had gebruikt. Ik vind het new born zitje die je op de Stokke Tripp Trapp kan doen echt dé beste koop. Of ja, iets wat je niet per se nodig hebt, maar als je het wel hebt, dan ben je er ook reuze blij mee (in mijn geval dan)

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.