TRIED & TESTED; DE NIEUWE STOKKE MYCARRIER DRAAGZAK

Stokke MyCarrier // CITYMOM.nl 1 Stokke MyCarrier // CITYMOM.nl Stokke MyCarrier // CITYMOM.nl 1 Stokke MyCarrier // CITYMOM.nl 1 Stokke MyCarrier // CITYMOM.nl Stokke MyCarrier // CITYMOM.nl 1 Stokke MyCarrier // CITYMOM.nl 8

Hoe gezellig, de nieuwe draagzak van Stokke, de MyCarrier is zo ontworpen dat moeder en kind zo dicht mogelijk bij elkaar blijven. De draagzak zorgt voor een comfortabele manier van samenzijn voor beide. De MyCarrier is ergonomisch ontwikkeld om de juiste ondersteuning te geven aan de ontwikkelende heupen van je baby. Je baby zit hierdoor altijd veilig in een optimale ergonomische positie in elk van de draagposities (voor of op de rug). Als ouders moet je rekening houden met veiligheid en comfort wanneer je een draagzak uitkiest. Deze draagzak waarborgt moet een veilige positie van de heupen en is zo ontworpen dat deze ook comfortabel is om zelf te dragen. Soms is het sneller om je baby in de draagzak mee te nemen, bijvoorbeeld tijdens het boodschappen doen maar ook binnenshuis gebruik ik hem, wanneer ik mijn handen vrij moet hebben en Fitz behoefte heeft aan aandacht. Omdat Fitz 6 maanden is en nog niet in een kinderzitje voorop de fiets kan, gebruik ik hem ook als ik ergens heen moet fietsen. Ideaal!

De draagpositie op de buik kan gebruikt worden vanaf 4 weken en is de positie die ik tot nu toe heb getest. Als de baby naar binnen kijkt, richting het lichaam van de ouder, krijgt het een gevoel van nabijheid en veiligheid. De zacht gewatteerde hoofdsteun stabiliseert de ontwikkelende nek van je baby en voelt stevig aan. De draagzak is ook op de rug te dragen waardoor hij zelfs nog geschikt is voor peuters tot 3 jaar. De hoogte van de zitting is verstelbaar (twee niveaus) en groeit zo met je kindje mee. Op de rug zit het kindje hoog waardoor het gemakkelijk kan rondkijken. De ondersteunende metalen stangen verzekeren een juiste verdeling van het gewicht, zodat je elke tocht, lang of kort, aankunt en dat is echt het verschil met andere draagzakken, waar ik na 5 minuten altijd al pijn in mijn rug kreeg. Bij deze heb ik dit totaal niet! Heel fijn! En het belangrijkste natuurlijk, Fitz zit er comfortabel in. Hij wordt altijd rustig als hij mee gaat in de draagzaak, dubbel fijn dus!

 

www.stokke.com

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.