GREENTOM; 5 REDENEN WAAROM DEZE KINDERWAGEN DE FIJNSTE IS

Processed with VSCOcam with hb1 preset

GREENTOM :: CITYMOM.nl 2 GREENTOM :: CITYMOM.nl 9 GREENTOM :: CITYMOM.nl 6 GREENTOM :: CITYMOM.nl 5 GREENTOM :: CITYMOM.nl 3 GREENTOM :: CITYMOM.nl 4

De Greentom kinderwagen is de groenste kinderwagen op de hele aarde! Anno 2016 vind ik het niet gek om ook hier mijn keus – voor welke kinderwagen ik zou nemen – te baseren. Maar deze mooie kinderwagen heeft meer voordelen! Ik zet ze voor je op een rij.

  1. Zoals ik al zei is de Greentom Upp duurzaam. Hij is volledig gemaakt van recycled plastic. Stoffen zijn volledig natuurlijk of gemaakt van gerecyclede drinkflessen. Greentom produceert over de hele wereld. Dat betekent dat de impact op het milieu van verzending wordt beperkt. Het betekent ook dat je kinderwagen gemaakt is van natuurlijke en gerecyclede bronnen uit de buurt. En het stimuleert de lokale economie. Alle onderdelen zijn gemaakt om her te gebruiken. Kinderen groeien super snel op. Zodra mijn babyboby gaat vragen om een skateboard, kan Greentom mijn Upp volledig recyclen als ik dat wil.
  1. Het fijnst van de Greentom vind ik, is dat hij heel erg licht is en daardoor ook lekker wendbaar. Hij is super makkelijk in gebruik. De wagen tillen is daardoor ook easy en hij is lekker compact waardoor hij bijvoorbeeld makkelijk mee in de auto kan.
  1. Je verandert de Upp in een handomdraai van carrycot naar reversible naar buggy. Zo groeit de Greentom samen op met zijn passagiertje!
  1. Nederlandse design kinderwagens zijn duur. Greentom NIET! Hij is er al vanaf €249. Wat een verademing en wat benadrukt dat het bizar is dat andere wagens wel zo duur zijn.
  1. Daarnaast vind ik de wagens er ook nog eens stoer uitzien. Ik heb zelf gekozen voor een all black. Dat vond ik goed passen bij mijn babyboy. Maar er zijn heel veel kleuren combinaties mogelijk, zodat er altijd een wagen is die bij jou en je baby past.

 

www.greentom.com

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.