BLOG BETTINA: SPELEN

VOOR BARBIE

Ik ben dus niet zo goed in ‘spelen’ met mijn kind. Bobbi is nu 3 en ik kan niet wachten tot ze wat ouder is, of iniedergeval een leeftijd heeft bereikt wanneer je met Lego, Barbies en poppenhuizen speelt. Dat vind ik namelijk te gek! I Love Poppenhuizen! Ik had er vroeger zelf één en heb mij daar járen en járen mee vermaakt. Ook Barbies vond ik fantastisch. Volgens mij speelde ik daar op mijn vijftiende nog mee… En Lego, daar kon ik uren huizen mee bouwen. Heerlijk. Maar goed, voor dit alles is Bobbi nog te klein. Zij speelt met houten ‘inleg’ puzzels, klei, tekent/krast op papier, blokken, duplo en speelt met haar pop. Ik weet niet zo goed hoe ik daar ‘aan mee moet doen’. Als ik er bij ga zitten ben ik na een paar dieren kleien klaar, na 1 toren bouwen van Duplo ook en na 1 puzzel gemaakt te hebben heb ik het wel weer gezien. Uren vermaak, eh nou voor mij 5 minuten. Ik ben hier gewoon niet goed in. Ik geef eerlijk toe, ik vind het eigenlijk heel saai. Laats dacht ik dat we een gezamenlijke ‘hobby’ hadden ontdekt. Bij de IKEA had ik een grote rol papier en verfspullen gehaald. Ik had er helemaal zin in. Bobbi na 5 minuten niet meer… Ik denk dan maar… straks schatje, dan haal ik het allemaal in en gaan we úren met de Barbies spelen. Jij mag de roze Barbie en mama wil heel graag met de Barbie in die blauwe jurk spelen.

2 Reacties

 1. Malou

  Haha, heel herkenbaar. Vooral dat je soms denkt dat je echt iets leuks hebt bedacht om te doen en dat ze er zelf na drie minuten klaar mee zijn!

  Antwoord
  • Bettina

   haha ja en ook dat je dan denkt, hier zijn wel wel even zoet mee en moet je dus na 3 minuten iets anders bedenken om te gaan doen…!

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.