9X BELANGRIJKE TIPS VOOR KERSVERSE (CITY) MOMS

YAY, er is een kleine op komst! Dat je leven gaat veranderen op veel punten is wel bekend. Echter moet je nu ook dingen gaan regelen waarvan je het bestaan niet eens kent. Om jou te helpen hebben wij 9 belangrijke tips op een rijtje gezet. Zo ben je goed voorbereid als je baby er straks is! Daarnaast tippen we ook nog enkele blogs die we hebben geschreven en je helpen met tips voor new CITYMOMS! 

Tip 1: Koop op de groei

Baby’s groeien als kool! De kleine pakjes zien er altijd schattig uit, maar voordat je het weet zijn ze eruit gegroeid. Zonde natuurlijk, als je net zo’n mooi pakje hebt gekocht wat hem of haar fantastisch staat. Daarom is het handig om ook alvast pakjes in een maatje groter te kopen.

Wil je trouwens alle baby-essentials weten? Zalando heeft een baby uitzetlijst voor je gemaakt. Zeker de moeite waard om te gebruiken want daar kan je vinden welke baby essentials je nodig hebt tijdens de eerste maanden.

LEES OOK: 10 MUSTHAVES VOOR JE BABY WAAR JE JAREN IETS AAN HEBT!

Tip 2: Het verlanglijstje

Bij de geboorte van je baby ga je gegarandeerd overladen worden met cadeaus van vrienden en familie. Het klinkt misschien gek, maar maak alvast een verlanglijst. Op die manier zorg je er namelijk voor dat alle cadeaus van pas komen. Een ander voordeel is dat je vrienden en familie niet met hun handen in het haar zitten over wat ze uiteindelijk cadeau kunnen kopen.

LEES OOK; 8X MUSTHAVES VOOR ALS JE NET EEN BABY GEKREGEN HEBT

Tip 3: Dragen én duwen

In eerste instantie schrik je je kapot van de prijzen van deze vier of driewielers. Maar ik kan je verzekeren, dit is de beste investering die je maakt. Niet alleen je baby brengt het nodige extra gewicht met zich mee, maar ook al je bagage. Denk aan flesjes, luiers, voeding en dan ook nog eens je eigen spullen.

Een kinderwagen is daarom de ideale manier om met jouw baby en alle benodigde spulletjes rond te wandelen. Zelf ben ik fan van de Stokke Scoot, die als je baby groter is ook kan ombouwen naar een wandelwagen; die gaat dus jaren mee!

LEES OOK: FAN VAN DE STOKKE SCOOT; THE SMART URBAN STROLLER

Tip 4: Altijd dichtbij

Baby’s voelen zich het veiligst dicht bij hun ouders, en ouders vinden het fijn hun baby zo dicht mogelijk bij hen te dragen. Om dit zowel voor je baby en voor jezelf comfortabel te maken, kun je een draagzak  aanschaffen waarin je je baby tegen je borst of op de rug kunt dragen.

LEES OOK: HEBBEN! DE BABYBJORN DRAAGZAK ONE LUIPAARD

Tip 5: Geen slapeloze nachten

Naar alle waarschijnlijkheid zal het krijgen van een kind een behoorlijke impact hebben op je slaapritme. Om je slapeloze nachten zoveel mogelijk te beperken kun je een bijzetbedje naast je eigen bed zetten, zodat je gelijk kan reageren wanneer hij of zij iets nodig heeft. 

Tevens is het handig, wanneer de fles gegeven wordt, om een thermoskan met warm water klaar te zetten. Zo kan je direct het water met de melkpoeder mengen zodra de baby wakker wordt.

LEES OOK: BIJ DEZE 6 MERKEN MOET JE ZIJN VOOR EEN BABYNESTJE

Tip 6: Controleer temperatuur

Pasgeboren baby’s hebben hun lichaamsfuncties nog niet heel goed onder controle. Als ouder is het daarom belangrijk om regelmatig de lichaamstempratuur van je baby te checken. Op die manier kun je ervoor zorgen dat de kamertemperatuur altijd aangenaam is. Doe daarnaast ook de zogenoemde ‘nektest’ om je kindje zo comfortabel mogelijk in de wieg te leggen. In een babyslaapzak of een eendelige pyjama voelt je baby zich lekker en kan hij of zij geborgen en veilig slapen.

LEES OOK 15X VERSE BABYKAMER INSPIRATIE

Tip 7: Wasjes, wasjes, nog meer wasjes

Je wasmachine zal niet weten wat ze meemaakt. Met de komst van de baby draait jouw wasmachine straks overuren. Je staat straks echt versteld van de hoeveelheid kleren wat gewassen moet worden. Was babykleding na aankoop zeker 1 à 2 keer grondig. Gebruik daarbij speciale wasmiddel en wasverzachter voor babykleding die bijzonder zacht en de gevoelige babyhuid niet irriteren.

LEES OOK: 10X DE BESTE BUDGET BABY BRANDS

Tip 8; HUUR je babyuitzet 

Ja je leest het goed, alle spullen die je voor je baby nodig hebt kan je ook huren! Wil je daar meer over lezen, check dan: HELEMAAL 2020: LEASE JE BABYUITZET

Tip 9: Luiers

Wellicht overbodig, maar wel erg belangrijk! Laat je baby nooit alleen achter op de verzorgingstafel bij het verschonen van de luiers. Wanneer je snel afgeleid bent is het handig om je baby te verschonen op een zacht dekentje of een kleine verzorgingsmatras. Praktisch én veilig! Koop ook niet teveel luiers in 1 maat, want net als met kleding groeien baby’s ook snel uit hun luiermaat. Zie hieronder waar je goedkoop luiers kan scoren! 

 
Aangeboden door: Luieraanbiedingen.net


gerelateerde berichten:

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.