THE WHITE COMPANY

The White Compagny

 

The White Company, ofwel “A slice of white heaven”… Wit en kinderen. Niet de beste combi. Voor Olivia aan vast voedsel begon, onderschatte ik de kunst van schone was. Eerlijk gezegd vond ik het een beetje een waste of time, wasvoorschriften lezen, vlekken voor-behandelen, dat hele menu van mijn wasmachine.

Wist ik veel dat in Olivia’s handen werkelijk alles tot onverwijderbare vlekken zou leiden. Ik had persoonlijk niet zo veel ervaring met avocado-kunstwerken op mijn shirt. Of diarree all-over mijn kraag. Dat gebeurt je niet zo snel op je werk. En nee, dit stuk gaat niet over een of andere gouden wastip om die vlekken er weer uit te krijgen, maar is, if anything, juist een pleidooi voor meer wit in de klerenkast van je kleintje. Want hoe prachtig is zo ongeveer ALLES wat ze hebben bij de de kids-afdeling van The White Company. Al mijn verstandige praktisch-heid gaat instantly overboord voor een winkel die in de naam (WHITE) al trouble voorspelt voor iedere ouder. Binnen heerst daarentegen een soort serene rust; je betreedt een witte oase. Waar het ook nog eens heel lekker ruikt.

Hier kun je katoen op kwaliteit kiezen; of je onder de Egyptische of Pure variant wilt liggen bijvoorbeeld. The Little White Company is dan ook vooral nogal fijn voor de slaapkamer. Het beddengoed, de lange girly pyjama’s, de mobile van wolkjes, de slofjes, allemaal even zacht voor tere huidjes. En hoe zoet zijn die (natuurlijk) witte konijnen-slofjes? Puur, eerlijk en af. En super-cute. Voor de allerkleinsten zijn de dekentjes mijn favoriet. Neutrale kleuren (ja ja, niet alles is alleen maar wit) en prachtig afgewerkt. Nog meer overtuigende argumenten nodig? The Little White Company heeft een big mommy. Om mezelf even te verwennen na al het was-op-kleur-selecteren, kiezen-tussen-vloeibaar-en-poeder-wasmiddel en ossengalzeep-of-vanish-dilemma-beslechten.

www.thewhitecompany.com

LEES OOK; 

 

 

Blog by Thalia Vroom

Vorige artikel

SOFT GALLERY SS16

2 Reacties

  1. demallemolenmoeder

    Ik hou van wit. Al vind ik het niet handig met mijn dochter. Als ik het wel probeer dan kom ik er vaak achter waarom ik vaak niet voor wit kies.

    Antwoord
  2. Thalia

    Precies! Als zo’n prachtig wit blousje onder de appelstroop zit, vraag ik me af of al dat wit wel zo’n goed idee was… Maar ze ziet zo opvreetbaar uit in het wit!

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.