PHOTODIARY CITYMOM JANUARI

CITYMOM.nl 4 CITYMOM.nl 13 CITYMOM.nl 11Processed with VSCOcam with hb1 presetCITYMOM.nl 15 CITYMOM.nl 7CITYMOM.nl 10Processed with VSCOcam with hb1 preset CITYMOM.nl 6CITYMOM.nl 1.4

 

Daar is hij eindelijk! 28 januari is Fitz geboren!

De eerste twee weken van de maand was ik nog druk bezig al mijn werk voor CITYMOM af te ronden, blogs te schrijven en in te plannen zodat ik de maand februari kan gaan genieten van de kleine. Het was nog even stressen op het einde, maar gelukkig kwam hij een week ‘te laat’ waardoor ik ook nog twee weken voor de bevalling verlof heb gehad en vooral de laatste week ook echt kon uitrusten en niks heb gedaan. Dat was ook even fijn (en nodig!). Met 41 weken ben ik ingeleid in het ziekenhuis en kon ik eindelijk 28 januari knuffelen met mijn babyboy. Een moment waar je natuurlijk na maanden zwanger zijn, zo naar uitkijkt! De bevalling ging heel goed en s’avonds waren we weer thuis. Ik heb net genoten van een super kraamweek die nu helaas voorbij is! Ik had net als bij Bobbi dezelfde kraamverzorgster, Len Buffing, en zij was geweldig! Het was een heerlijk week waarin ik lekker in bed ben gebleven, heb geknuffeld met Fitz, ben bijgekomen van de bevalling, mij lekker heb laten verwennen met broodjes filet en taartjes en de eerste familie en vrienden langs kwamen om de kleine te bewonderen. Vandaag is hij alweer tien dagen oud en gaat alles super goed! Ook Bobbi is een super trotse zus en is heel erg lief voor hem. We gaan dus lekker genieten van onze nieuwe kleine boy!

 

Vorige artikel

THE WHITE COMPANY

4 Reacties

 1. Annemiek

  Gefeliciteerd met Fitz! Geniet ervan.

  Antwoord
 2. Marieke

  Hi! Wat leuk, gefeliciteerd! Ik heb een half jaar geleden via marktplaats een tapijt bij jou gekocht voor mijn nieuwe winkel. We waren toen allebei zwanger. Leuk is, dat mijn zoon ook de 28e is geboren! Wat een toeval. Geniet van deze fijne periode, dat doe ik ook met volle teugen!
  Groet Marieke

  Antwoord
 3. Janneke

  Oh wat bijzonder, weer zo’n kleintje! Gefeliciteerd!

  Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.