PRIMECOOK; DE GEZONDSTE PANNEN OM MEE TE KOKEN VOOR JE KINDEREN

Voor jezelf, maar ook voor je kids wil je niet alleen gezond koken, maar ook OP een gezonde manier koken. Daarom gebruik ik thuis alleen nog maar de pannen van Primecook. Primecook heeft pannen en ovenschalen met de beste anti-aanbaklaag die er is. Het voedsel kleeft beslist niet aan de unieke Ecoshield coating. Hierdoor is het echt super fijn koken. 

De pannen zijn volledig vrij van PFAS, nikkel, lood en andere zware metalen. Gemaakt van 100% recyclebaar aluminium, met stalen bodem voor goede warmtegeleiding. Geschikt voor inductie. 

Ook erg fijn, de pannen hebben ergonomische handgrepen die niet heet worden. Dat is ook fijn, als bijvoorbeeld je kinderen willen koken. 

Een greep uit de pannen die wij hier thuis hebben:

Grillpan

Deze vierkante anti-aanbak grillpan is 28 x 28 cm. De grillpan is geschikt voor alle soorten hittenbronnen: gas, inductie, elektrisch en keramisch koken, maar kan ook in de oven worden geplaatst. 

Beschikt over de nieuwe Ecoshield-coating welke PTFE, PFOA en nikkelvrij is. Eén van de weinige anti-aanbaklagen die volstrekt veilig is in gebruik en dus niet schadelijk voor uw gezondheid of het milieu. Deze grillpan leent zich bijzonder goed voor vetarm bakken en grillen.

De grillpan maakt niet alleen mager, vetarm en gezond grillen mogelijk, de goede warmtegeleiding gaart het vlees, de vis en de groenten zonder de smaak aan te tasten.

Braadpan

De braadpan / hapjespan is geschikt voor inductie-, gas-, elektrische- en keramische kookplaten en is ovenbestendig (tot 230°C). Met deze grote, veelzijdige hapjespan kan vrijwel alles op het gebied van bakken, braden en stoven. De pan met een diameter van 32 cm heeft een grote capaciteit en is ideaal voor gezinnen. 

Dankzij de twee stevige handgrepen die niet heet worden en ook na jarenlang en intensief gebruik niet los gaan, blijft deze grote pan altijd goed hanteerbaar. In deze pan bereidt je vlees, stooft je groente en maak je de allerbeste risotto.

Koekenpan

Deze royale koekenpan met een diameter van 28 cm is voorzien van de bijzondere Primecook anti-aanbaklaag, waardoor hij gelijkmatig en snel opwarmt. De anti-aanbak koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen: gas-, inductie-, elektrische- en keramische kookplaten en zelfs de oven.

Wat maakt de anti-aanbaklaag van deze koekenpan zo bijzonder? Ecoshield is een nieuwe type coating dat zowel de menselijke gezondheid als het milieu beschermt. Volledig PTFE, PFOA en nikkelvrij. De sterke coating is kras- en slijtvast. Onze koekenpannen met anti-aanbaklaag zijn gemaakt van recyclebaar aluminium van hoge legering en gaan veel langer mee dan het traditionele anti-aanbak kookgerei.

Bekijk het hele assortiment op: www.primecook.nl

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.