3X WAAROM EEN ELEKTRISCHE FIETS EEN MUSTHAVE IS VOOR MOMS!

Een elektrische fiets als je moeder bent? Juist zeg ik! Want je fiets wat af (school, zwemles, voetbal) en in de stad zit niet alles dicht bij elkaar. Daarom vind ik het zo fijn dat ik nu sneller op de plek van bestemming aankom!

Maar ik heb meer goede redenen waarom – sinds ik mijn QWIC e-bike heb – deze onmisbaar is in mijn leven!

1. GEVOEL VAN VEILIGHEID EN VRIJHEID

Vrijheid en veiligheid zijn één van de basisbehoeften van een mens. Met de Premium i e-bikes zit je wat dat betreft wel goed. Deze serie fietsen zijn betrouwbaar, stabiel en onderhoudsvriendelijk. 

Met een rechte zithouding, sterke middenmotor, verende voorvork en een uiterst comfortabel zadel zweef je kilometerslang door de stad. De QWIC Premium i werd in 2020 in de AD fietstest dan ook als ‘beste getest’.

Ik vind hem echt heel erg lekker fietsen! Fitz, kan veilig achterop in een kinderzitje, dat vind ik ook heel fijn. Niet alleen dat ik hem kan meenemen, maar ook dat hij veilig zit. Het zitje komt niet bij de fiets, maar is los erbij gekocht.

QWIC-E-bike-Premium-I

2. DUURZAAM

Een mooie en schonere wereld staat hoog op het verlanglijstje. Een e-bike helpt daarbij. Want voordat ik een e-bike had, deed ik veel tripjes die langer dan een kwartier fietsen waren, met de auto. 

Sinds ik de e-bike heb, breng ik Bobbi fluitend naar de hockey in Amstelveen, of pak ik naar mijn interieuropleiding op IJburg mijn QWIC. Dat zou ik voorheen nooit gedaan hebben. Kortom, mijn auto staat al een hele tijd stil, wel zo duurzaam! 

3. DESIGN

Als jij een investering doet, dan moet je er iets stijlvols voor terugkrijgen. QWIC begrijpt dat als geen ander. Want mijn QWIC Premium (ik heb de i-MN7) heeft een geïntegreerde accu, waardoor hij er super stylist uitziet. 

Het is niet voor niks dat QWIC grote internationale designprijzen in de wacht sleept. De Premium i serie van QWIC is gemaakt voor fietsers met oog voor detail, zonder concessies te doen aan kwaliteit en comfort. 

Naast de eerdergenoemde geïntegreerde accu, maken ook de aluminium spatborden en de speciaal voor deze serie ontwikkelde leren handvatten en zadel het uiterlijk van de fiets heel mooi. Want ja, eerlijk is eerlijk, ik wil wel op een mooie fiets rijden. 

Premium i – i MN7

Over QWIC

QWIC werd in 2006 het eerste volledige e-bike merk in Nederland met de ambitie om de huidige mobiliteitsproblemen en milieuvervuiling te reduceren. Oprichter Taco Anema: “Ruim 80 procent van alle autoritten in Nederland wordt gereden om een afstand van minder dan 20 kilometer te overbruggen. Dat is in onze ogen een ideale fietsafstand. Met innovatieve, duurzame en strak ontworpen e-bikes willen wij automobilisten verleiden vaker de auto te laten staan en de e-bike te pakken. We gaan voor een mobiele revolutie!”

De gestroomlijnde en lifestyle gerichte e-bikes van QWIC hebben de afgelopen jaren nationaal en internationaal diverse belangrijke prijzen in de wacht gesleept. De QWIC Premium Q kwam begin 2021 als winnaar uit de Duitse ElektroRad e-bike test in de categorie Stadsfietsen. In 2020 won de e-bike de iF Design Awards en de prestigieuze Red Dot Design Award.

Het Nederlandse QWIC is actief in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk en heeft meer dan 550 verkooppunten.

Ga voor één van de QWIC verkooppunten of meer informatie naar qwic.nl.

Je rijdt een QWIC Premium i vanaf €2.549

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.