10 X INSPIRATIE VOOR EEN SPEELHUISJE IN DE TUIN

Outdoor Playhouses

ralfefarfarsparadis

Outdoor Playhouse

welke.nl

Outdoor Playhouses

barbarabutler.com

Play houses 11

builtbykids

Playhouse

thehandmadehome.net

Outdoor Playhouse

playhousesandclimbingframes

516d83e4180f2e2a91f338c3b519b7c8

indulgy

Play Houses

themarionhousebook

Playhouse outdoor

vintagerevivals

 

Ohhhh wat is het een top zomer en wat is het lekker weer! Zijn jou kids ook zo lekker in de tuin aan het spelen? Een speelhuisje in de tuin is ideaal, want je kinderen kunnen er niet alleen uren spelen, zo’n speelhuisje biedt ook nog eens schaduw! 

En schaduw kunnen we momenteel wel gebruiken want in de zon is het gewoon te warm en daarnaast ook niet heel goed voor kinderen, de hele tijd in de zon. Een speelhuisje kan je kant en klaar kopen bij bol.com bijvoorbeeld maar nog leuker is om er zelf een (te laten) maken door een opa met twee rechter handen bijvoorbeeld. Haal je inspiratie voor een huisje uit een van deze tien foto’s op de blog en timmer je eigen droom speelhuis in de tuin.

LEES OOK:

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.