MEET SUPS; SPECIALE SUPPLEMENTEN VOOR MOMS

Het moederschap is naast prachtig ook mentaal en fysiek erg uitdagend. Dit ondervond Maartje Niehof zelf; met vier kinderen kon zij ieder beetje steun goed gebruiken. Zij wilde een simpele en grondige oplossing voor de klachten die vele moeders ervaren, in de vorm van hoogwaardige supplementen. Zo ontstond na uitgebreid onderzoek SUPS. 

Moeders hoeven niet meer te verdwalen in de overvloed aan opties, want SUPS biedt de ideale combinatie in één bundel. Het is het steuntje in de rug voor iedere MOM!

Als CITYMOM heb je empowerment nodig

SUPS gelooft dat sterke en gelukkige vrouwen sterke en gelukkige gezinnen creëren. Een vrouw, een moeder, zou zichzelf moeten prioriteren en extreem goed voor zichzelf mogen zorgen, zodat zij zich sterk en krachtig voelt om de uitdagingen op haar pad aan te gaan. SUPS biedt in haar eerste twee productlijnen hoogwaardige supplementen voor zwangere vrouwen en moeders.

Deze supplementen zijn verkrijgbaar in twee bundels, namelijk ‘The Pregg Plan’ voor mommies-to-be en ‘The Mom Plan’ speciaal voor moeders. De supplementen zijn ook los te bestellen.

Met hun 100% vegan supplementen en zeer duurzame verpakkingen is SUPS niet alleen goed voor de mens, maar ook voor de planeet.

SUPS producten

MOM TO BE – PREMIUM MULTIVITAMINE

De pure prenatale multi met de beste vorm van foliumzuur: folaat. Dit unieke zwangerschap supplement met hoogwaardige ingrediënten is gemaakt om je voedingsplan te upgraden met benodigdheden voor zowel mama als baby. €22.50

RISE – MULTIVITAMINE

Deze voedende multivitamine en – mineraal voor vrouwen helpt bij het bestrijden van diepgewortelde vermoeidheid, door middel van ingrediënten die het lichaam op vele niveaus ondersteunen. Een krachtige multi, met zorg samengesteld. €22.50

BALANCE – HUMEUR & HORMONEN

Voel je je uit balans, ervaar je stemmingswisselingen en heb je het gevoel dat je wel wat hormonale balans kunt gebruiken? In Balance vind je ingrediënten die bekend staan om hun hormonale ondersteuning, zoals Maca en B6. Maca is een adaptogeen die bekend staat om haar kwaliteit de vrouwelijke hormoonbalans te ondersteunen. €22.50

REVIVE – KRACHT & IMMUNITEIT

Dit is een supplement voor de drukke levensstijl, vol met antioxidanten, gewonnen uit 22 Mediterrane groenten, fruit en kruiden. Dit product bevat het equivalent van 2,5 porties groenten en fruit aan antioxidanten. €22.50

SUPS bundles

Speciaal voor het gemak van de drukke vrouw heeft SUPS tijdens het ontwikkelingsproces gezorgd voor een drie-luik aan SUPS die elkaar ultiem aanvullen. Samen vormen zij een bundel, de All-in-One.

THE MOM PLAN – ALL IN ONE BUNDEL

Deze bundel bevat de 3 sterspelers voor moeders: de Rise + Balance + Revive. De Rise is een krachtige multivitamine met premium ingrediënten. De Revive heeft is een antioxidant, de Balance biedt ondersteuning bij hormonale rust. Deze drie eenheid is de ultieme upgrade voor energie, vitaliteit, hormonale balans en weerstand. Vanaf: €49.50

THE PREGG PLAN – ALL IN ONE BUNDEL

Deze ultieme zwangerschapsbundel bestaat uit de Mom to Be + Balance + Revive. De Mom to Be is het unieke zwangerschapssuplement met premium ingrediënten. De Revive is de antioxidant en de Balance biedt ondersteuning bij hormonale rust. Deze drie eenheid is de goed voor mama en baby, en een premium upgrade voor energie, vitaliteit, hormonale balans en weerstand. Vanaf: €49.50

Sociale impact en duurzaamheid

Voor elke verkochte bundel schenkt SUPS een reep Plumpy’Mum voedingsondersteuning aan een zwangere vrouw in nood, via Plumpd.org. Plumpy’mum is een kant-en-klare, voedzame reep, gemaakt voor zwangere en zogende vrouwen in ontwikkelingsgebieden. Het is ontwikkeld voor de behandeling van ondervoeding bij zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Het verbetert de ontwikkeling van de foetus en het kind. Deze krachtige reep bevat een uiterst voedingsrijke pasta (in de vorm van een reep), voornamelijk gemaakt van pinda’s en verrijkt met een mix van vitamines en mineralen.

Niet alleen de supplementen zitten goed in elkaar, ook alle facetten van de verpakking zijn gemaakt van enkel duurzame materialen.

·     De potjes zijn van 100% post-consumer (gerecycled) plastic gemaakt

·     De labels zijn gemaakt van bagasse (een duurzaam residu van suikerriet)

·     Alle doosjes zijn gemaakt van 100% gerecycled papier

·     Er wordt geen gebruikt gemaakt van plastic coating op de labels

·    SUPS is bezig met het onderzoeken van opties om verpakkingen te recyclen, daarnaast kijken ze naar opties voor refill verpakkingen.

SUSP is verkrijgbaar via sups.care

LEES OOK: 5 X TIPS OM NIET AAN JE ZWANGERSCHAPSCRAVINGS TOE TE GEVEN

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.