MAMA’S KOFFIEMOMENT. ALLEEN.

DE Koffiemoment de-citymom-nl-1

Mijn koffiemoment is heilig. Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar ‘dont’ touch my coffee moment’. Of wat ik eigenlijk bedoel; stoor mij vooral niet tijdens het drinken van mijn “11.00-koffie”. Dat is namelijk mijn relaxmoment. Het is niet voor niets MIJN moment. MIJN MIJN MIJN, me, ik, alleen, remy met mijn kop koffie.

Mijn relaxmoment is om 11.00 uur. Ik heb er ook een om 9.00 en na de lunch om 12.30 maar die momenten zijn anders, dan ben ik gewoon aan het werk of met de kids bezig. Om 11.00 doe ik even helemaal niks. Gewoon genieten van mijn koffie. Vaak pak ik er ook even een tijdschrift bij. Een ultiem relaxmoment! Op zondag vind dit moment plaatst in bad. Koffie, tijdschrift, bad. De perfecte drie eenheid. Helaas is het maar één keer per week zondag…

Maar op de andere dagen kan dit moment ook op mijn kantoor plaats vinden, of als ik thuis met de kinderen ben op mijn favo plek in de vensterbank. Om 11.00 doet Fitz zijn ochtend slaapje. Tegen Bobbi zeg ik: “mama gaat nu heel even een kop koffie drinken”. Dan weet ze al ‘dat wordt even alleen spelen’. Aangezien alleen spelen niet haar sterkste kant is – alleen tv kijken wel, maar om 11.00 s’morgens is het daar helaas nog te vroeg voor – weet ik dat er haast geboden is. Er is geen moment te verliezen! Het water heb ik ervoor al gekookt. Dus ik hoef alleen nog maar mijn DE latte-macchiato zakje open te scheuren, in mijn beker kokend water te gooien, even goed te roeren en…. mijn verwen moment kan beginnen. Het tijdschrift heb ik al klaar gelegd, en nippend aan mijn koffie met lekkere schuimkraag blader ik er door heen. “Nee Bobbi nu even niet” zeg ik nog een paar keer… En dan is mijn koffie weer op. Back to life, Back to reality. Mijn favo liedje van Soul II Soul wat ik vroeger altijd playbackte. Ik had geen idee wat ik toen zong maar nu weet ik helaas wel wat het betekend.. “Dag relaxmoment. Morgen zelfde plek, zelfde tijd”? Can’t wait!

 

 

This is a sponsored post in partnership with DE and all words and opinions are my own. Thank you for supporting the brands that help keep CITYMOM going with fresh content every day.

Advertisement

1 Reactie

  1. leads for tech support process

    Hey thanks for this great post. By the way I think it’s actually “they’re” instead of
    “their” just so you know.

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.