MAMA’S KOFFIEMOMENT. ALLEEN.

DE Koffiemoment

Mijn koffiemoment is heilig. Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar ‘dont’ touch my coffee moment’. Of wat ik eigenlijk bedoel; stoor mij vooral niet tijdens het drinken van mijn “11.00-koffie”. Dat is namelijk mijn relaxmoment. Het is niet voor niets MIJN moment. MIJN MIJN MIJN, me, remy, ik, alleen met mijn kop koffie.

Mijn relaxmoment is om 11.00 uur. Ik heb er ook een om 9.00 en na de lunch om 12.30 maar die momenten zijn anders, dan ben ik gewoon aan het werk of met de kids bezig.

Om 11.00 doe ik even helemaal niks. Gewoon genieten van mijn koffie. Vaak pak ik er ook even een tijdschrift bij. Een ultiem relaxmoment! Op zondag vind dit moment plaatst in bad. Koffie, tijdschrift, bad. De perfecte drie eenheid.

Maar op de andere dagen kan dit moment ook op mijn kantoor plaats vinden, of als ik thuis met de kinderen ben op mijn favo plek in de vensterbank, liefst dan nog in de zon!

Als de kids thuis zijn, zeg ik: “mama gaat nu heel even een kop koffie drinken”. Dan weet ze al ‘dat wordt even alleen spelen en niks aan mama vragen’.

Aangezien rustig spelen niet altijd de sterkste kant is van kids – rustig tv kijken wel, maar om 11.00 s’morgens is het daar helaas nog te vroeg voor – weet ik dat er haast geboden is.

Er is geen moment te verliezen!

Snel mijn koffiebonen malen. De melkopschuiven. Het tijdschrift heb ik al klaar gelegd, en nippend aan mijn koffie verkeerd blader ik er door heen.

“Nee Bobbi nu even niet” zeg ik nog een paar keer…

En dan is mijn koffie weer op en is mijn me-time voorbij.

Back to life, Back to reality.

Mijn favo liedje van Soul II Soul wat ik vroeger altijd playbackte. Ik had geen idee wat ik toen zong maar nu weet ik helaas wel wat het betekend.. “Dag relaxmoment. Morgen zelfde plek, zelfde tijd”? Can’t wait!

 

 

BLOG BY BETTINA

Advertisement

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.