10X KINDERKAMERS MET RUIMTE THEMA + LEUKE RUIMTE ACCESSOIRES

Fitz heeft, na de verbouwing, een eigen kamer gekregen, waar enkele ruimtevaart elementen aan toe zijn gevoegd. Het thema Ruimte is voor een jongenskamer perfect, zie hier de voorbeelden van mooie kinderkamers in het ruimte thema hierboven.

Fitz had van de buurvrouw een paar boeken gekregen over de ruimte en sindsdien vindt hij de ruimte reuze interessant! Daarom leek het mij leuk zijn kamer met het thema ruimte in te richten.

Natuurlijk ging ik daarvoor opzoek naar inspiratie op mijn geliefde Pinterest en zo vond ik deze 10 te gekke kamers. Zo extreem als deze kamers, is de kamer van Fitz niet, maar ik vind het wel leuk er elementen uit te halen.

Vind jij dat ook, dan heb ik helemaal onderaan ook nog een paar leuke accessoires gevonden die passen bij het thema ruimte. Zo kan je heel makkelijk jouw kinderkamer omtoveren tot een paradijs in de ruimte!

steelestreetstudios.com

9X MOOIE ITEMS IN RUIMTEVAART THEMA

Maan lamp via BOL.com
Snurk Beddengoed

 

WIL JIJ EEN PERSOONLIJK INTERIEUR ADVIES VAN BETTINA, KLIK DAN HIER VOOR MEER INFORMATIE!

BLOG BY BETTINA

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.