10X KINDERKAMERS MET RUIMTE THEMA + RUIMTE ACCESSOIRES

Momenteel zijn wij druk aan het verbouwen. Ongeveer ALLE kamers worden aangepakt en zo ook de kinderkamer. Bobbi en Fitz sliepen samen op een kamer, maar na de verbouwing gaat dat veranderen. Bobbi is bijna 9 en krijgt haar eigen meisjes kamer. Daar is ze zelf erg aan toe. Fitz krijgt ook een eigen kamer, waarbij ik heb besloten er ruimte elementen aan toe te voegen.

Hoewel Fitz het liefste nog samen met Bobbi op de kamer zou willen slapen, krijgt hij toch echt zijn eigen kamer. Om de pijn wat te verlichten gaan we er maar een hele coole kamer voor hem voor maken. Zodat hij er wel wil gaan slapen en wil spelen.

Hij had van de buurvrouw een paar boeken gekregen over de ruimte en sindsdien vindt hij de ruimte reuze interessant (hij is bijna 5). Daarom leek het mij leuk zijn kamer met het thema ruimte in te richten.

Natuurlijk ging ik daarvoor opzoek naar inspiratie op mijn geliefde Pinterest en zo vond ik deze 10 te gekke kamers. Zo extreem als deze kamers gaat de kamer van Fitz niet worden, maar ik vind het wel leuk er elementen uit te halen.

Vind jij dat ook, dan heb ik helemaal onderaan ook nog een paar leuke accessoires gevonden die passen bij het thema ruimte.

steelestreetstudios.com
Pinterest

6X MOOIE ITEMS IN RUIMTEVAART THEMA

Snurk Beddengoed

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.