MAKE IT A DECEMBER TO REMEMBER

December is voor velen (KIDS én MOMS) hét hoogtepunt van het jaar! Het begint natuurlijk eigenlijk al in november met de aankomst van de Goedheiligman en het eindigt vaak knallend op 1 januari. Dat we er daarna massaal ook wel weer klaar mee zijn, daar hebben we het nu nog maar even niet over.

 

Maar naast al deze feestelijkheden en hoogtepunten, is het ook een drukke tijd. Van een kerstborrel op het werk tot het eindejaarsfeest en diner op de basisschool. We rennen van hoogtepunt naar hoogtepunt. Ontzettend leuk, maar ook iets wat er al snel voor zorgt dat we vergeten te genieten van het moment. Dit is niet erg, want wanneer je het slim aanpakt zul je in ieder geval nog lang kunnen nagenieten. Hoe je dit effect versterkt? Lees snel verder. 

Nieuwe ronde

December is de maand van cadeaus geven maar ook ontvangen. Wanneer jij vooral druk bent met het geven van cadeaus, dan is het aan te raden jezelf in ieder geval een cadeau te geven. Een goed idee dit jaar is de nieuwste iPhone jezelf cadeau te doen. Een waanzinnige telefoon met functies die niet in de buurt komen bij die van zijn concurrenten. Een veel beter scherm, het is lichter en veel sneller in gebruik, en de camera’s zijn van topkwaliteit. Kortom, deze telefoon is alles wat jij wilt én alles wat je nodig hebt om het een december to remember te maken. Je kunt er namelijk foto’s, filmpjes en video’s van de beste kwaliteit mee maken én mee bekijken.

MEER CADEAU INSPIRATIE NODIG? CHECK DAN: 10X DE BESTE KERSTCADEAUS VOOR MOMS 2023!

Doe er iets mee

Wanneer je eenmaal die nieuwe iPhone hebt gebruikt om waanzinnige filmpjes en video’s te maken, is het aan te raden er ook iets mee te doen. Maak een decemberboek met foto’s van afgelopen maand. Wanneer je dit niet bewust doet, zul je al snel zien dat het scheiden van de diverse jaren steeds lastiger wordt. Want uiteindelijk staat december natuurlijk bol van de tradities en lijken de verschillende jaren ook wel weer op elkaar.

Daarom is het slim om per jaar herinneringen vast te leggen. Want of je kleine spruit in het kerstspel nu herder of juist schaap is; voor jou een detail maar voor hem of haar later een belangrijke herinnering. Wel zo leuk als je dan de foto’s of filmpjes nog hebt, en het liefst in de beste kwaliteit! 

Kortom, maak van deze december een maand van hoogtepunten. Dat je op de momenten zelf vooral druk bent met alles regelen en in goede banen leiden is helemaal logisch. Maar door alle momenten goed vast te leggen en later te clusteren in een fotoboek kun je ervoor zorgen dat de napret jarenlang blijft.

Geen zin om een fysiek boek te maken? Wist je dat de iPhones van vandaag de dag ook de functie om zelf een film samen te stellen? Iets wat ook ontzettend leuk is als herinnering en eenvoudig te delen met opa’s, oma’s en andere familieleden.

Zo wordt januari opeens een stuk vrolijker, met het terugkijken naar die leuke decembermaand!

LEES OOK:

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.