DEZE 4 HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN MOGEN NIET ONTBREKEN IN JE BADKAMER

Heb jij een dunner wordende huid met volumeverlies. Een huid die kampt met verminderde elasticiteit en lijntjes en rimpels. We hebben vier huidverzorgingsproducten van MÁDARA die dit allemaal tegengaat en daarom niet mogen ontbreken in je badkamer. 

Boost Hyaluronic Collagen

Breng je schoonheidsroutine naar een nieuw niveau met dit hydraterende en collageenverhogende concentraat! 

Verrijkt met natuurlijk hyaluronzuur en vochtbindende plantensuikers, biedt de Boost Hyaluronic Collagen van MÁDARA een snelle verbetering van de conditie en het uiterlijk van een rijpe, zeer droge, gespannen, veeleisende en dunner wordende huid. 

Het product werkt ook specifiek op fijne lijntjes en tekenen van veroudering en helpt de huid voller te maken door de natuurlijke structurele eiwitten te stimuleren.

De huid wordt tot in de diepe lagen van vocht voorzien en voorzien van een hydraterende beschermfilm. Door de pen is het super makkelijk en op de juiste plek aan te brengen. 

Voor een optimaal resultaat 10 dagen als onderhoudsbehandeling aanbrengen en daarna 2-3 keer per week. ’s Avonds aanbrengen op een gereinigd gezicht en hals en daarna een gezichtscrème gebruiken.

DERMA COLLAGEN NIGHT SOURCE SLEEPING CREAM 

Schoonheidsslaap krijgt een nieuwe dimensie dankzij de nieuwe Derma Collagen Night Source Sleeping Cream van MÁDARA. Deze rijke, herstellende formule met biotechnologische natuurlijke peptiden, fytosterolen, micro-algen en hyaluronzuur activeert de nachtelijke vernieuwingscycli van de huid en stimuleert de collageensynthese. 

De formule hydrateert en laadt de huid op met essentiële eiwitten, aminozuren en lipiden die de opperhuid versterken. Vermindert lijntjes en rimpels en bevordert zichtbaar een gladdere en voller aanvoelende huid. De rijke textuur hydrateert diep, biedt aangenaam comfort en bevordert de dichtheid en soepelheid van de huid. 

Derma Collagen Hydra-Silk Firming Cream

Deze ultrazachte crème, die is samengesteld met biotechnologisch afgeleide natuurlijke peptiden, microalgen en hyaluronzuur, hydrateert de huid intens en houdt collageenbescherming en -ondersteuning in stand. Laadt de huid opnieuw op met essentiële eiwitten en aminozuren en versterkt de extracellulaire matrix van de huid. 

Vermindert de zichtbaarheid van lijntjes en rimpels voor een egaler, voller en jeugdig stralend uiterlijk. De lichte textuur verwent en verzacht de huid, waardoor deze zacht en soepel blijft.

Hydra-Fill Firming Serum

Dit ultraverfijnde serum, dat is samengesteld met biotechnologisch afgeleide natuurlijke peptiden, microalgen en hyaluronzuur, helpt de collageensynthese te stimuleren voor een verbeterde elasticiteit en stevigheid van de huid.

Laadt de huid opnieuw op met essentiële eiwitten en aminozuren en versterkt de extracellulaire matrix van de huid. De lichte, innovatieve textuur smelt in de huid en zorgt voor langdurig comfort en een ultrazacht gevoel.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.