PLANT B; VRIESVERSE VEGAN MAALTIJDEN + KORTINGSCODE

MET CODE  –  CITYMOM15  –  KRIJG JE 15% KORTING OP JE BESTELLING BIJ PLANT B! 

Ice Ice Baby! Ben je klaar voor de hoogste kwaliteit, minder voedselverspilling en ultiem gemak? Plant B bezorgt lekkere vegan maaltijden bevroren aan huis. 

We kennen het allemaal, de hele dag lopen rennen en vliegen en als je uitgeblust thuis komt moet je ook nog wat lekkers en gezonds op tafel toveren. 

Hier hebben we niet altijd zin meer in. 

Daarom heb ik altijd een paar verse vegan maaltijden van Plant B in de vriezer liggen! De kids love it too! 

COMFORTABLY GOOD FOOD

Je gezondheid en voetafdruk verbeteren is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Plant B zet goed eten op de automatische piloot. Ze bezorgen hoge kwaliteit vegan maaltijden bevroren aan huis. En met de belachelijk lekkere wereldse smaken en het wisselend menu is het leuk en lekker om goed voor jezelf te zorgen. ‘Comfortably good food’!

Echt eten moet niet alleen vullen maar ook voeden. De gezonde vegan kant-en-klaar maaltijden zijn dan ook door een in-house voedingsdeskundige ontwikkeld. En met het mooi gebalanceerde voedingsprofiel van Plant B krijg je alle benodigde voedingswaarde binnen die je nodig hebt. 

GOED VOOR DIER EN MILIEU! 

Plantaardig eten heeft nu écht de kans om het nieuwe normaal te worden. En CITYMOM steunt deze ontwikkeling natuurlijk volledig. Plant B maakt hoge kwaliteit plantaardige kant-en-klaar maaltijden betaalbaar en beschikbaar voor zoveel mogelijk mensen.

Diepvries is dé natuurlijke oplossing tegen voedselverspilling. Je haalt producten pas uit de vriezer als je ook de intentie hebt om het dan ook te eten. Planten zijn de weg naar een mooie en gezonde toekomst. Door vaker ja te zeggen tegen planten kun je op de meest effectieve manier je ecologische voetafdruk verminderen en gezondheid verbeteren.

KORTINGSCODE VOOR PLANT B

Nieuwsgierig geworden? En ook zin in een gevulde diepvries vol lekkere gerechten? Met de code  –  CITYMOM15  –  krijg je 15% korting op je bestelling via DE WEBSITE VAN PLANT B.

 

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.