KRIJG JE KIDS THUIS WARM DE WINTER DOOR MET STOOV

STOOV

Met de producten van Stoov® trek je vol warmte naar binnen. En je bespaart nog energie ook!

Baby’s en kinderen hebben vaak een iets hogere lichaamstemperatuur dan volwassenen, meestal rond de 37.5 graden. Doordat er veel ontwikkelingsprocessen tegelijkertijd plaatsvinden in het lichaam van je baby kan zijn of haar lichaamstemperatuur af en toe wat stijgen. Bij kinderen kan de lichaamstemperatuur stijgen doordat ze enthousiast aan het spelen zijn. Maar omdat kinderen het vaak iets warmer hebben dan volwassenen, neemt niet weg dat ook zij het in de winter kouder hebben in huis. 

Waarschijnlijk heb je al eerder van de warmteproducten van Stoov® gehoord? Wij zetten de verschillende producten op een rij en waar ze van nut kunnen zijn voor je kids! 

STOOV

1. PLOOV – WARMTE KUSSEN 

De Ploov is het bekendste product van Stoov®. Een kussen, groot en dik, dat tot 42 graden verwarmt. Hiermee plof je neer op de bank of waar je kind wilt, want de Ploov is net als alle andere producten van Stoov® draadloos. 

Je kind kan het kussen in de buik of in de rug leggen, ideaal tijdens het kijken van een filmpje na school op de bank. Dankzij het ingebouwde verwarmingselement krijg je het meteen warm waar je maar wilt. Het warmtekussen heeft drie niveaus: door op het label te klikken kies je de ideale temperatuur.

STOOV

2. DE BIG HUG – WARMTEDEKEN 

 

Wil je kind tekenen aan tafel of moet hij huiswerk maken achter zijn of haar bureau? Daar heeft Stoov® de Big Hug voor bedacht. Een warmtedeken dat over de meeste bureaustoelen past. Wie er warmpjes bij zit, concentreert zich beter, dus deze deken is ook nog eens ideaal voor jou, als de kids naar school zijn, dan kan jij hem gebruiken tijdens het thuiswerken.

STOOV

 

3. HOMEY – KRUIK

Homey is de elektrische oplaadbare kruik van Stoov®. De Homey heeft de vorm van een traditionele warmtekruik en is de ideale oplossing om het, snel en veilig, heerlijk warm te krijgen. Is de babykamer aan de koude kant? Leg dan een Homey in het bedje voordat je je baby naar bed brengt. Zo is het bedje lekker voorverwarmd tegen de tijd dat je baby moet gaan slapen. 

Let op! Leg nooit een kruik in bed terwijl je baby erin ligt. Zeker niet direct naast je baby, maar ook niet elders in het bedje. De warmte die van zo’n kruik af komt kan te heftig zijn, waardoor oververhitting ontstaat.Goed voor de energierekening


De slimme infraroodtechnologie verwarmt je direct, in plaats van de hele kamer. Met een lekker warmtekussen of -deken tegen je aan kun jij de thermostaat omlaag draaien en zo je energiekosten verminderen. Met iedere graad lager bespaar je al 8% in je energieverbruik! Fijn voor je portemonnee én voor het milieu!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.