GROOTS DROMEN OP HET KINDERMATRAS VAN SIMBA

Simbra Kindermatras | CITYMOM

SIMBRA KINDERMATRAS

Tijdens de eerste drie jaar brengen pasgeboren baby’s meer tijd van hun leven slapend door dan wakker. Toen ik mijn eerste kind kreeg ging ik mij inlezen over verschillende matrassen en een goed matras is toch wel een ding! Daarnaast speelt slaap natuurlijk een belangrijke rol bij de groei, de ontwikkeling van de hersenen en het geheugen van een kind. Een grote verantwoordelijkheid voor een matras dus! Het prijswinnende slaapkamermerk Simba is deze uitdaging aangegaan.

KLEINE SLAPERS, GROTE DETAILS

Kleine slapers. Grote details. Om het kind vanaf de beginjaren te ondersteunen, zijn de nieuwe Simba Hybrid®-kinderbedmatrassen in twee maten ontwikkeld (60 x 120 x 10 cm & 70 x 140 x 10 cm). De matrassen zijn met zorg ontworpen door Simba’s slaapteam, bestaat het bed uit drie luxueuze lagen, die rekening houden met de sensitiviteit van opgroeiende baby’s. Nauwkeurig getest, is elke kleine

Simba vrij van schadelijke gifstoffen en voldoet aan de strengste kinderveiligheidsnormen. Het hypoallergeen vrije slaapoppervlak voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en is OEKO TEX 100 gecertificeerd. Het resultaat is een antiallergisch slaapoppervlak. Bovendien heeft Simba ervoor gezorgd dat de ritssluiting van de hoes aan de binnenkant zit zodat elke kind beschermd kan dromen. Bobbi stapt iedere avond vrolijk in haar bed om lekker te slapen en groots te dromen.

MAKKELIJK EN LUCHTIG

Iedereen slaapt beter als een kamer wat koeler is, dit geldt ook voor baby’s. De zijpanelen zijn daarom ontworpen voor een ultiem ademend vermogen terwijl het patroon onnodige rillingen voorkomt. Het is voor een veilige nachtrust belangrijk dat de baby het niet te warm of te koud krijgt. Het matras bevordert thermoregulatie om het lichaam de perfecte temperatuur te bieden voor een ongestoorde nachtrust.

De matrashoes is gemakkelijk af te halen. Wanneer ongelukjes gebeuren, kan het oppervlak in de machine op 40 ° C worden gewassen en in een flits worden gedroogd, waardoor het eenvoudig te beschermen is tegen bacteriën. De matrassen zijn bedekt met een super rekbaar materiaal wat de mogelijkheid biedt om vrij te kunnen bewegen. Ook is het ademend: lucht stroomt op natuurlijke wijze door de matraskern en voorkomt oververhitting.

James Cox, CEO en mede-oprichter van Simba zei: “We spenderen uren aan het overbrengen van de voedingswaarde van voedsel omdat we weten dat het essentieel is voor de ontwikkeling van baby’s. Maar hoe vaak staan we stil bij een goed uitgebalanceerd huis? Slaap is minstens zo belangrijk in de vormende jaren van een kind. En de juiste ingrediënten van een kinderkamer kunnen het verschil maken.

Iedereen verdient de beste nachtrust. We hebben hetzelfde grote denken en Simba’s technische doorbraken toegepast voor de kleinste en meest gevoelige leden van het gezin, zodat de kleintjes vanaf de eerste dag volledig worden ondersteund in hun ontwikkeling. ”

LEES OOK: 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.