KINDERBEDDEN MET DE MEESTE OPBERGRUIMTE

F Bunk Bed van Rafa Kids

Slim omgaan met de ruimte die je hebt op een kleine kinderkamer, daar draait het om! Combineer dan ook een kinderbed met opbergruimte als de perfecte oplossing!

De kamer van je kinderen puilt al snel uit van speelgoed en rond slingerende kleding. Geen probleem als er aan het einde van de dag netjes opgeruimd wordt. Maar dan heb je wel opbergruimte nodig voor al die spullen! Waar laat je al die kleding en het speelgoed? Heeft je kind een kleine slaapkamer, dan is het helemaal lastig om voldoende opbergruimte te vinden.

Hier vind je meer informatie over kinderbedden met de meeste opbergruimte!

Max achterwand bed – Woood

Het Nederlandse meubelmerk Woood heeft al ruim 35 jaar ervaring op het gebied van productie van meubelen gemaakt van massief hout. Je richt niet alleen je woonkamer in met houten meubelen van Woood, maar je koopt er ook je kwalitatief hoogwaardige kinderbed. Een kinderbed met opbergruimte en bijzondere uitstraling, dat is hoe het Max achterwand bed van Woood het beste te omschrijven is.

Aan het hoofdeinde is een soort kast gemaakt met ruimte voor bijvoorbeeld een wekker, een lampje en de lievelingsboeken van je kind. Er is niet overdreven veel opbergruimte, maar genoeg voor de losse spulletjes. Eventueel kun nog losse bakken kopen om onder het bed te schuiven. Het Max achterwand bed wordt geleverd zonder lattenbodem.

Manis-h bed met opbergladen

Manis-h is een Deens merk wat zich heeft gespecialiseerd in het maken van meubelen voor kinderen en kinderkamers. Wat zo bijzonder is, is dat de kinder- en peuterbedden op verschillende manieren uit te breiden zijn, bijvoorbeeld ombouwen naar een groter bed, of te veranderen dan wel aan te passen zijn.

Manis-h ontwikkelt al kindermeubelen sinds de jaren 70 van de vorige eeuw en er kan dan ook met zekerheid gezegd worden dat ze weten wat ze doen. De bedden voldoen aan alle veiligheidseisen die er aan een kinderbed gesteld zijn. het basisbed van Manis-h is uit te breiden met twee enorme opbergladen die je eenvoudig onder het bed schuift. Hiermee heb je voldoende ruimte voor speelgoed en/of kleding. Ook voor andere knelpunten vind je bij Manis-h een oplossing.

Blijft er regelmatig een vriendje of vriendinnetje logeren en wil je hier een slaapplaats voor creëren zonder in te leveren op opbergruimte? Dan kies je bijvoorbeeld voor het model Luna. Hierbij heb je een bed met onderschuifbed en in het onderschuifbed zitten weer opberglades. Het is de moeite waard om het aanbod van dit merk eens te bekijken!

3. HOOGSLAPERS

Veel merken van kinderbedden hebben ook hoogslapers of halfhoogslapers opgenomen in hun assortiment. De hoogslaper is het bed bij uitstek als je meer opbergruimte wil. Je kunt eenvoudig zelf bakken of kisten kopen om onder het bed te plaatsen.

Een hoogslaper kan in iedere kamer, maar is bijzonder geschikt voor kleine slaapkamers, zeker wanneer je kind op de leeftijd komt om ook op de slaapkamer huiswerk te maken. Er zijn hoogslapers waar kledingkasten aan vast zitten, of waar een bureau of bankje onder zit. Hét bed als je extra opbergruimte nodig hebt.

IKEA Kinderbedden

Spreken we over de zoektocht naar een kinderbed met opbergruimte, dan mogen we onze Zweedse vrienden bij IKEA niet vergeten. Als je praktische oplossingen zoekt voor kleine ruimtes in je woning, dan is dit de woonwinkel waar je wil kijken.

Dit geldt natuurlijk net zo goed voor bedden met opbergruimte. Kijk eens bij de Hemnes lijn of zoek een basic bed binnen de Brimnes modellen. Ook bij IKEA is er keuze in overvloed als het gaat om een kinderbed met lades.

BLOG BY BETTINA

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.