10X LUXE KINDERKAMERS OM JE AAN TE VERGAPEN

10 Luxe kinderkamers om je aan te vergapen…

Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.. Daarmee bedoel ik het toepassen van design op de baby en kinderkamer. 

Hoe chique, is deze verlichtingsarmaturen hierboven op de foto! Met zo’n mooi pronkstuk aan de muur is het opeens een stuk minder erg om even een luier te verschonen, of ’s nachts een voeding te geven! 

odditymall.com

Luxe kinderkamers zijn vaak ruim en in een ruime slaapkamer kun je daarom gaan voor een groot bed. Hoe gaaf id dit bed, dat van een helikopter is gemaakt. Zo kun jij nog even uitslapen in het weekend: je kind vermaakt zich wel.

thedecoressentials.club

Ook met twee kinderen op een kamer kun je een luxe sfeer neerzetten. De messing details langs de wand en meubels in combinatie met het rustige kleurpalet maakt dit tot een zeer luxe kinderkamer. WOW! 

Met genoeg ruimte in de kamer, kun je een instrument op de kamer toevoegen. De panelen achter de piano hebben meteen een akoestische werking e met deze leuke giraffe heb je meteen publiek.

Ook een mooie luxe uitstraling in een kinderkamer geeft een tafel van glas. Helemaal als hij van messing is zoals hier op de foto! 

Met grote gebaren, zoals een lang hoofdbord en een gave inbouwkast met verlichte openingen voor bijzondere items, krijg je ook een luxe uitstraling.

aesthetic.pi

Door het slaapgedeelte apart te decoreren dan de rest van de kamer, maak je er twee werelden van. Een droomwereld ontstaat er door een print op de wanden en het plafond te plaatsen. En de kast met fantasierijke vormen sluit daar mooi op aan en is een speelplek met opbergruimte in één.

the-fairytale.com

Door de kamer juist een heel volwassen karakter te geven met een beetje een boutique hotel-touch krijg je een heel luxueuze kamer. Denk hierbij vooral aan het materiaalgebruik, bijvoorbeeld een vloerkleed met een zijden draad of beddengoed van satijn. En natuurlijk een heel erg lekker matras.

www.the-fairytale.com

Met deze kledingkast met paskamer, heeft je kind meteen een podium. En je kunt de mooiste kleding laten zien. Het lijkt wel een eigen boutique.

 Dat maakt de stap naar een inloopkast ook heel klein. Want daar droomt toch elke vrouw van? Ongeacht de leeftijd.. Luxe is het sowieso! 

Toch doe ik er een schepje bovenop, want dan mag een vrijstaand ligbad toch ook niet ontbreken? Ziehier op de foto! 

Ik hoop dat je lekker even weg hebt kunnen dromen bij deze mooie voorbeelden van luxe kinderkamers! 

LEES OOK VAN EVA: INSPIRATIE VOOR LEUKE BINNENSPEELPLEKKEN!

BLOG DOOR EVA DE BRUIN @nietiedereenkenteva

Eva is moeder van Joep en Fien. Ze is interieurontwerper en met haar eigen bedrijf ‘niet iedereen kent Eva’ wil ze de wereld een beetje mooier maken. Met haar passie voor interieur gecombineerd met haar moederschap komt ze hier elke maand met handige DIY tips. 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.