ME-DAY; WAT MAG ER NIET ONTBREKEN TIJDENS EEN ZORGELOZE DAG VOOR JEZELF?

TIPS VOOR EEN ONTSPANNEN AVOND ME-TIME

We leven in een wereld met veel tijdsdruk en haast. Om die reden vergeten we nog weleens te ontspannen en de verplichtingen even te laten voor wat ze zijn. En dat terwijl tijd voor jezelf zo belangrijk is als MOM om te kunnen opladen! Soms heb je het gewoon even nodig: een ontspannen dagje waarop je helemaal niets hoeft. Dus breng de kids naar opa/oma/vrienden en plan een dag ALLEEN! 

Ga in bad, lig urenlang op de bank met een fijn boek of tijdschrift, doe niks! Aan dat gevoel mag je je best nu en dan helemaal overgeven en jezelf omringen met zachtheid en luxe: een fijne deken, een lekkere olie voor in bad en comfortabele kleding voor daarna.

Welke ingrediënten maken jouw dagje me-time helemaal compleet? Dat lees je in dit artikel!

Luxe en ontspanning in en na het bad 

Wat is er nu fijner dan even helemaal tot rust komen in een aangenaam warm bad? Maak er een ontspanningsmoment van met een kalmerende natuurlijke badolie. Ingrediënten als lavendel of eucalyptus hebben een ontspannende werking en zorgen ervoor dat je je na het bad helemaal als herboren voelt. Heb je zin om jezelf eens echt te verwennen? Trakteer jezelf dan op een prachtige nieuwe badjas uit de Livera collectie van zacht natuurlijk materiaal. Zo eentje waar je helemaal in weg kunt kruipen. En die hou je vervolgens de hele dag tijdens je ME-dag aan! 

 

Ontspanningsritueel

Met fijne verzorgingsproducten geef je jezelf echt even dat rustmomentje waar je zo naar verlangt. Neem bijvoorbeeld echt even de tijd om uitgebreid je nagels te lakken en je huid een boost te geven met een fijne reinigende scrub en een lekker gezichtsmaskertje. Daarna kun je je huid verwennen met een hydraterende dagcrème op basis van natuurlijke ingrediënten. Maak het ritueel af met een kruidige theemelange van bijvoorbeeld zoethout, kamille en citroenmelisse.  

Niets moet, alles mag

Wie zegt dat je je op zo’n dag moet aankleden en je to-do lijstje af moet werken? Vandaag mag je gewoon doen waar je zelf zin in hebt. Zorg dat je kleding hebt die lekker zit en maak er lekker een pyjamadagje van. Hou je er niet van om er onverzorgd bij te lopen? Een fijne pyjama dames kan natuurlijk ook stijlvol zijn! Kies voor een exemplaar met een aangename pasvorm van natuurlijk materiaal. Een prettige pyjama is immers onmisbaar voor op de zorgeloze me-day!

Wat geeft jou de ontspanning die je nodig hebt?

Er zijn uiteraard geen regels verbonden aan de beste manier van ontspannen. Voor de een is een activiteit zoals een strandwandeling of een fietstocht dé manier om even op te laden. Iemand anders kan juist tot zichzelf komen door een fijn boek te lezen, een taart te bakken of door urenlang muziek te maken. Eigenlijk maakt het helemaal niet uit wat je doet, zolang je maar even afstand neemt van de dagelijkse verplichtingen!

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.