JOTEX PRESENTEERT; DE GORDIJN- EN VERLICHTINGSTRENDS VOOR 2022

Met de lente in aantocht is de drang om de boel in huis op te frissen ook groot. Met de gordijn- en verlichtingstrends van dit seizoen biedt Jotex jou trendy en eenvoudige manieren om het huis een verfrissende update te geven.

Gordijnen

Het gordijnassortiment van Jotex biedt vernieuwende ontwerpen in voorjaarskleuren die je moet hebben. Beige- en bruintinten blijven domineren, maar worden vergezeld door zachte pasteltinten als roze en meer impactvolle kleuren als mosterdgeel. De bestseller HEDDIE van vlas zal verkrijgbaar zijn in verschillende trendy tinten en wordt vergezeld door het kanten gordijn LACINA en het luxueuze JAGGE, dat bedekt is met een gestructureerd patroon.

Dit voorjaar staat in het teken van contrasten. Jotex verkoopt al sinds 1963 textiel en heeft tot nu toe een assortiment van 900 gordijnen. Dit geeft jou bijna eindeloze mogelijkheden om kleuren, structuren, functies en materialen te combineren. Met details zoals kwastjes en vele andere accessoires in verschillende stijlen en trendy kleuren heb je een nog groter assortiment om mee te spelen.

AURORA in mosterdgeel
HEDDIE van vlas in grijs
JAGGE met gestructureerd patroon

Verlichting

De meest uitgesproken verlichtingstrend van Jotex is een moderne interpretatie van de klassieke kroonluchter, zoals bij het ontwerp van de kroonluchter LAYER welke is opgebouwd in drie lagen. De trend in glas zet zich voort op de enkele glazen gloeilamp en plaatst deze in een grotere context waarbij verschillende lampen worden gecombineerd tot een groter geheel zoals te zien is in de kroonluchter HONOR en de tafellamp ELECTRA.

Zoals we van Jotex gewend zijn heeft glas denominatie, zoals te zien in de lampenkappen van SOPHIE en SAINT en in de voet van de lampen AUDREY en DROPLET. De trend van gepoedercoate metalen lampen leeft voort in ZED, RAMBO en LEE en wordt vergezeld door glanzende metalen zoals de messing lamp TRUMPET.

Kroonluchter LAYER met MOLTON fauteuil
Glazen gloeilamp SOPHIE
Glanzende messing lamp TRUMPET

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.