3X TIPS VOOR HET KOPEN VAN DE MOOISTE KINDERKLEDING

Er is niets fijners dan tassen vol nieuwe kinderkleding. Niet alleen omdat het heerlijk is om je kind leuk te kleden, maar ook omdat het gewoon fijn is als je de garderobe weer kunt aanvullen. Iedere ouder zal immers beamen dat kinderen als kool groeien.

Het is al een wonder als je de gehele herfst en winter met één garderobe kunt doen, laat staan dat je hier volgend jaar ook weer gebruik van kunt maken. Het kopen van kinderkleding blijft dan ook essentieel. Maar waar let je op bij het kopen van de mooiste kinderkleding? Waar vind je de nodige inspiratie? Hoe zorg je ervoor dat je binnen het budget blijft? Hier vind je 3 tips voor het kopen van de allermooiste kinderkleding. 

1. KOOP IN DE SALE


De sale begint tegenwoordig steeds vroeger. Rond december wordt de eerste winterkleding alweer met korting aangeboden en halverwege juni kun je alweer voldoende zomerkleding voor scherpe prijsjes kopen. Dit terwijl zowel de zomer als de winter dan nog maar net zijn begonnen. Kopen in de sale loont dan ook zeker. Op die manier kun je mooie en kwalitatieve merkjes zoals bijvoorbeeld Z8 voor hele leuke prijsjes op de kop tikken. 

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om in de sale alvast vooruit te kopen voor het volgende jaar. Op die manier loopt je kind ieder jaar weer in mooie, kwalitatieve merkkleding en betaal je nooit de hoofdprijs. Groot voordeel van merkjes zoals Z8 is ook dat ze heel gemakkelijk weer door te verkopen zijn. Indien de maat volgend jaar toch nog niet lekker zit, kun je deze vaak nog voor bijna hetzelfde bedrag weer doorverkopen. Dat is weer mooi meegenomen!

2. MINIMALISEER DE KLEDINGKAST


Zit de kledingkast van jouw kind ook altijd bomvol? Geen wonder! Kinderkleding is zo leuk, dat het ook nog eens bijna verslavend werkt om telkens weer de nieuwste merkjes te kopen. Bedenk echter wel goed dat meer dan 7 á 8 setjes meestal niet echt nodig is. Je hoeft niet voor weken kleding in de kast te hebben liggen. Minimaliseer daarom de kast. Dat is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu. 

Kies het liefst voor kleding die gemakkelijk met elkaar te combineren is. Zo hoef je maar enkele items te kopen en kunnen ze op heel veel verschillende manieren gedragen worden. Zo lijkt het alsof je je kind telkens iets anders aantrekt, terwijl het eigenlijk dezelfde items zijn. 

Investeer hierbij wel in écht kwalitatieve en duurzame items. Op die manier gaan ze lang mee en blijven ze mooi om veel vaker te dragen. 

3. THUIS PASSEN


Het is natuurlijk heerlijk om fysieke winkels te bezoeken en zo direct te passen bij je kinderen. Maar er zijn maar weinig kinderen die hier écht van genieten. Het gevolg is vaak verdrietige gezichtjes en gestreste ouders. Niet echt het idee van een leuk gezinsuitje. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg online aanbieders van kinderkleding te vinden. Met een snelle levering én fijne retourprocedures. Op die manier kun je eenvoudig in alle rust thuis passen, zodat het voor je kind ook een stuk leuker wordt om nieuwe kleding te krijgen. 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.