MYMUESLI; MAKKELIJK, GEZOND & LEKKER ONTBIJT VOOR DE KIDS

Kom jij ook altijd tijd te kort s’morgens als je de kids naar school moeten? Ik heb een hele fijne gezonde ontbijt tip (+ kortingscode!) voor je: de MyMuesli To Go bekers! Een super easy en makkelijk ontbijt; je kids kiezen een smaak, je doet de deksel eraf en yoghurt of melk erbij en klaar. 

Geen gedoe met pap warm maken, boterhammen smeren, nee je kids kunnen – afhankelijk van hun leeftijd – dit ook gewoon zelf pakken en maken! Daarnaast is het gezonder dan alle cereals, want mymuesli  bevat uitsluitend biologische ingrediënten. Ook vermijden zij het gebruik van gentechnologie, kunstmatige stoffen, zoals kleur-, smaak- en conserveringsstoffen. 

GRATIS MYMUESLI PROBEERPAKKET

Er zijn veel verschillende smaken, dus om te checken welke smaak je kind het lekkerst vindt, krijg je nu via CITYMOM GRATIS een MyMuesli Probeerpakket. Je krijgt dan 6 verschillende biologische muesli’s in één pakket! 

Dit zijn de smaken die in het probeerpakket zitten; Blackberry Granola, Honey Nut Muesli, Super Choc Muesli, Berry White Choc Muesli, Berry Muesli én Strawberry Cheesecake.

Via deze link, ontvang je t/m 12.02.22 gratis een mymuesli2go pakket, bij een besteding van €10. Zo kan je verschillende smaken proeven en kiezen welke jullie thuis de lekkerste vinden. 

klik op de rode button voor het probeerpakket, deze actie is geldig t/m 12.02.22

ANDERE LEKKERE MYMUESLI PRODUCTEN; 

>> MUESLI REPEN 

MyMuesli heeft nog meer lekkere en handige producten die wij thuis ook hebben. Zo hebben wij hier altijd de lekkere mueslirepen Berry White Choc, Paleo Raw Cacao, Blueberry Vanilla, Cranberry Pistachio, Paleo Kokos en Superfruit in huis. Makkelijk om mee te nemen voor de hele fam als we ergens heen gaan. De favoriete smaak van de kids is Berry White Choc. En van mij de  Paleo Raw Cacao. 

>> MUESLI KOKERS 

Heb je uiteindelijke je favoriete smaak bepaald, dan kan je ook kokers bestellen met die smaak. Dan is het s’morgens alleen een kwestie van de muesli in een bakje met yoghurt of melk gooien! Nog steeds lekker snel en makkelijk! 

MEER OVER MYMUESLI 

mymuesli is wereldwijd de eerste startup waarbij jij jouw eigen bio-muesli kan samenstellen uit meer dan 80 verschillende ingrediënten. Of je nou van Bircher Muesli houdt, je kids choco-fans zijn of jij zelf wilt afvallen – met 566 biljard variatiemogelijkheden is er voor ieder wat wils! Ze gebruiken geen kunstmatige toevoegingen, werken met de allerbeste bio-ingrediënten en mixen de muesli met veel liefde in hun muesli-fabriek in Zuid-Duitsland.

HET PROEFPAKKET BESTELLEN? KLIK HIER

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.