NU ELKE ZONDAG; FAMILY SUNDAYS @JANSZ IN PULITZER HOTEL AMSTERDAM

JANSZ Amsterdam - CITYMOM.nl 1 JANSZ Amsterdam - CITYMOM.nl 2 JANSZ Amsterdam - CITYMOM.nl 4 JANSZ Amsterdam - CITYMOM.nl 6 JANSZ Amsterdam - CITYMOM.nl 7 JANSZ Amsterdam - CITYMOM.nl 8 JANSZ Amsterdam - CITYMOM.nl 9

FAMILY SUNDAYS @JANSZ is een super concept van hotel Pulitzer in Amsterdam! IEDERE (!) zondag organiseren zij een vroeg diner – vanaf 16.30 kan je al terecht – dat helemaal in het teken staat van kinderen.

Wij zijn er nu al een paar keer gaan eten op zondag en zijn iedere keer weer super tevreden! Verwacht een snelle service, een uitgebreid kindermenu en de kinderen kunnen spelen onder toezicht van twee oppassen in de ‘Copper Room’ die helemaal omgetoverd is tot een klein kinderparadijsje. Mijn kids krijg ik altijd met moeite weer mee om hun lekkere kip te komen eten.

Zodra het eten op is, vliegen ze weer naar de kinderkamer waar films, spelletjes en kleurplaten te vinden zijn. Wat mij dan wel de mogelijkheid geeft met manlief te praten, want met kinderen uiteten en bijpraten dat lukt nooit maar bij Jansz kan dat dus wel!

Je eet er heerlijk en ook voor de kinderen is er super veel keus. De bediening is zo extreem aardig en lief voor de kindjes. Fitz die midden in het restaurant op de grond ligt met zijn auto’s te spelen. Niemand die het erg vindt!

Het restaurant zelf ziet er erg mooi uit, ook de entree is een feestje om te zien! Het restaurant Jansz. is uit een verzameling grachtenpanden opgebouwd tot een warm restaurant met uitzicht op de Keizersgracht of de Negen straatjes. Mosgroene banken langs de muren van antracietkleurige houten panelen en wit marmeren tafels. Dat wil ik thuis ook wel!

Dé perfecte manier om met de familie het weekend af te sluiten!

Als kers op de taart mogen kinderen altijd een cadeautje uitzoeken als ze weg gaan. Bobbi vraagt altijd de volgende dag of we vanavond weer gaan eten bij Jansz. Eerst was deze avond maar een keer per maand, maar vanaf nu dus elke week! Wat mij betreft, dé perfecte manier om het weekend af te sluiten!

WANNEER: Elke zondag
LOCATIE: Jansz. Reestraat 8 Amsterdam
TIJD: 16.30 – 18.30 uur

www.janszamsterdam.com

 

LEES OOK: PULITZER; PERFECT GETAWAY IN AMSTERDAM MET DE FAM

 

BLOG BY BETTINA

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.