fbpx

EVY TEST NIEUWE PAMPERS

Pampers :: CITYMOM.nl

PAMPERS

Op het moment dat Evy geboren werd, hadden we nog geen luier in huis. Ze kwam, geheel onverwacht, zes weken te vroeg. Rompertjes in maat 44 waren zelfs te groot, maar haar ‘Pampertje’ zat haar als gegoten. Toen ze na een paar weken ziekenhuis mee naar huis mocht, waren we uitzinnig van blijdschap, maar ook onzeker; een twee kilo wegend mini-meisje waar we vanaf nu volledig verantwoordelijk voor waren. Gelukkig was daar nog het ‘Pampertje’ –de New Baby– waardoor we in ieder geval één zorg minder hadden. Dankzij de ‘wetness indicator’ konden we altijd zien of Evy goed plaste (en dus genoeg dronk).

Evy groeide en de Pampers groeiden met haar mee: van New Baby naar Baby-Dry (ons favoriete nachtluiertje!) naar de Pampers Premium Protection Active Fit. Die laatste is Evy op het lijf geschreven, want ze is Actief met de hoofdletter A! Springen, rennen en dansen; ze zit geen minuut stil. Zodra ze wakker is, wil ze naar buiten. Een plek om haar te verschonen is dan helaas niet altijd snel voor handen. Daarom gaat de nieuwe Pampers Active Fit luier altijd mee in de tas. De goede pasvorm (3-way fit) voorkomt doorlekken, ondanks al dat rennen en springen. Micro-parels absorberen het vocht bovendien nog beter, dus dat is een zorg minder als ze buiten op ontdekkingstocht is.

Het mini-meisje is inmiddels een peuter die haar eigen kleding ‘uitkiest’. Rokjes en maillots zijn favoriet; daarin danst ze de kamer rond, terwijl ze roept: “Ik ben een prinses.” Al moet het rokje in de loop van de dag wel het veld ruimen. Een hilarisch gezicht: zo’n ingepakt kontje in een maillot. Nog een voordeel van de nieuwe Pampers Active Fit is dat het de eerste luier met Magical Pods is; dit zijn absorberende kanaaltjes in de luier die het vocht gelijkmatig verdelen. Evy is dus niet alleen langer droog in haar luier, hij gaat ook niet zo hangen. Deze prinses kan dus gerust nog even door dansen. Ja, het duo Pampers & Evy is onafscheidelijk.

 

BLOG BY MALOU DE BRUIN 

This is a sponsored post in partnership with Procter & Gamble and all words and opinions are our own. Thank you for supporting the brands that help keep CITYMOM going with fresh content every day.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.