MAIN CRUSH MONDAY: EEN NIEUWE EN DUURZAME MANIER VAN KIDSKLEDING SHOPPEN

Main Crush Monday; een nieuwe manier om kidskleding te shoppen. 

Main Crush Monday is een te gek nieuw duurzaam concept! Main Crush Monday biedt outfits voor jongens en meisjes aan via hun social media, website en what’s app waarbij oude voorraden van verschillende merken worden gecombineerd.

Hiermee wil Main Crush Monday bekende en onbekende merken uit Europa een kans geven hun oude voorraad te verkopen. 

Er zijn zoveel MOMS die graag willen dat hun kids er leuk uitzien maar zelf niet goed weten hoe te combineren, geen tijd hebben óf geen idee hebben welke merken er zijn. 

Inge van Dalfzen en Marjoleine van den Ende komen daarin tegemoet met Main Crush Monday. Niet alleen inspiratiefoto’s maar juist concrete beelden en goede uitleg over de outfit, de pasvorm, het merk, de kwaliteit, maatvoering, etc. Alles komt aan bod. 

MET EEN DRUK OP DE KNOP EEN OUTFIT BESTELD

Main Crush Monday zorgt dat iedereen met één druk op de knop een outfit kan bestellen. De bestelling wordt via What’s app afgehandeld. Geen invulvelden voor adresgegevens maar een berichtje en een tikkie zijn onderdeel van het gemak. 

Door te werken met de bestaande voorraad wil Main Crush Monday een bijdrage leveren aan een duurzamere textielbranche waar uitverkoop geen hoofdrol speelt. Door de juiste combinaties en kwaliteitsproducten aan te bieden kan een item veel langer gedragen worden. 

Bobbi draagt op de foto een outfit van Milk Copenhagen. 

blousje van €39.95 voor €28.95 

short van €39.95 voor €22.50

Beide items verkrijgbaar in maat 110 t/m 152. 

Maar ze hebben heel veel andere leuke items en merken. Zo ontdekte ik het leuke merk Les Petites Vandales via hun, die ook echt hele leuke items heeft.

Voor meer info check de site van Main Crush Monday:

of blijf op de hoogte van nieuwe outfits via hun instagram.

BLOG BY BETTINA NESEKER

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.