PHOTODIARY; DE MAAND OKTOBER 2014 VAN CITYMOM

CITYMOM.nl CITYMOM.nl CITYMOM.nl CITYMOM.nl

Wat was oktober een drukke maar vooral ook hele leuke maand! Het begon met het Meet the Bloggers event in Hotel Arena. Een super inspirerende dag met veel interessante sprekers waaronder de oprichtster van Kinfolk. Ook mocht CITYMOM haar blog presenteren als 1 van de 15 bloggers op het grote podium. Veel geleerd en leuke mensen ontmoet, kortom een super dag.

CITYMOM.nl

CITYMOM stond deze maand in de Fabulous Mama met de mooie foto’s die Barbara de Hosson maakte van ons huis.

CITYMOM.nl

Even loungen en niks doen is ook wel eens fijn!

CITYMOM.nl

In de Tolhuistuin werd het Indie Kids Mini Festival georganiseerd. Helaas had ik heel weinig tijd maar ik vond het wel super leuk om even rond te struinen en nieuwe merken te spotten.

CITYMOM.nl

Ook Bobbi had het daar naar haar zin.

CITYMOM.nl

Na Indie festival door naar vrienden en eten met z’n allen.

CITYMOM.nl CITYMOM.nl

Het weekend erna gingen we een weekend logeren op de boerderij van Farm Camps. Meer daarover lees je in mijn blog daarover. Het was een heerlijk weekend  waar we vooral veel tijd op de skelterbaan doorbrachten, want ja, die heb je in de CITY niet!

CITYMOM.nl

Na een drukke dag vind ik het heel fijn dat de gerechten van De Kleine Keuken bestaan. Deze 100% biologische gerechten zijn namelijk heel makkelijk op te warmen in een pan kokend water en binnen een paar minuten heb je een super gezonde en lekkere maaltijd voor je kids op tafel!

 

CITYMOM.nl

Dit is Bobbi haar lievelingsboek, het heet: Met de Kleintjes de wereld rond waarbij ze allemaal voorwerpen moet zoeken op de mooie tekeningen in het boek.

Radion

Tijdens Amsterdam Dance Event een lekker avondje clubben in de aller nieuwste club van Amsterdam, de Radion. Echt een nieuwe aanwinst voor Amsterdam!

CITYMOM.nl

Dinsdag 21 oktober was het eindelijk zo ver. Een dag live bloggen tijdens de Dutch Design Week in het kids team van Esther van Urbanmoms.nl. Het was echt een super leuke dag waar ik super veel mooie dingen zag (zie mijn blog daarover) maar  waar het ook heel leuk was om andere Kids Bloggers te ontmoeten, te kletsen en tips uit te wisselen.

CITYMOM.nl

Op de Design Week werd de kinderkledinglijn van Granny’s Finest onthuld. Hier met Esmee van April & May in de Granny setting waar ter plekke door heel veel lieve oma’s aan de collectie werd gewerkt!

CITYMOM.nl CITYMOM.nl CITYMOM.nl CITYMOM.nl

Hierboven nog een paar actie foto’s van het live bloggen in Coffeelovers in Eindhoven, gemaakt door Lonneke van Bubbelmint, de organisator en bedenker van het Bloggerscafe.

Woezel & Pip

CITYMOM was door Zwitsal uitgenodigd voor de premiere van Woezel & Pip in Utrecht. Blogger Liesbeth en haar dochters Noortje & Annabel hebben genoten van de voorstelling en van de super VIP treatment! De voorstelling is te zien in verschillende theaters door het hele land.

CITYMOM.nl

Afgelopen week ging Bobbi voor het eerst op dansles in MiniChiChi Club. Tevens de nieuwste hotspot op CITYMOM!

IMG_6441

Dee week namen we afscheid van vrienden die naar Uganda gaan verhuizen met een etentje bij ons thuis.

CITYMOM

YAY ik mocht alweer nieuwe collecties voor 2015 bekijken! Gisteren ging ik langs bij U-PR en was o.a. helemaal onder de indruk van de mooie collectie van 10 days voor kids!

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.