DE MAAND DECEMBER 2013 VAN CITYMOM

Media JanMedia Vivia

Toch wel een hoogtepunt van de maand december: CITYMOM staat en in de JAN & in de Viva! Maar december stond natuurlijk vooral in het teken van Sinterklaas, gezelligheid & kerst. Maar ook heel hard werken om het jaar goed af te sluiten en een paar dagen vrij om O&N in Berlijn te vieren!

Sinterklaas

Bobbi vierde voor het eerst Sinterklaas met haar neefje en nichtje. Ze begreep natuurlijk nog helemaal niks van Sinterklaas en vond het vooral gezellig om met het cadeaupapier te spelen.

Hutspot

Hutspot opende deze maand een tweede winkel in Amsterdam op de Rozengracht. Deze nieuwe tent moest natuurlijk meteen getest worden. Helaas is Hutspot niet door de kindvriendelijkheids test heen te komen dus zal niet op CITYMOM komen te staan, maar is zeker een bezoekje waard om lekker te winkelen of om koffie te drinken/lunchen zonder kleine kinderen.

Kerstboom optuigen

De kerstboom optuigen. Vroeger toen ik bij mijn ouders woonde mocht ik altijd tijdens het versieren van de kerstboom de piek erop zetten. En daarom mag Bobbi dat nu ook! Dit jaar nog geen echte kerstboom maar volgend jaar hoop ik dat wel te doen.

Lunch thuis

Lunchen met vriendinnetjes. Lekker thuis want wel zo makkelijk voor alle kids!

Bobbi ziek

Bobbi had voor het eerst een week griep en koorts, heel zielig. Ze heeft de hele week of in bed of op de bank gelegen.

Tante gerda

Gelukkig was ze weer beter toen mijn tante er was. Aangezien mijn tante in L.A. woont had ze Bobbi nog nooit gezien en ik kon niet wachten om Bobbi eindelijk aan haar voor te stellen!

Pizza maken

Blogger Florine had voor CITYMOM een heerlijk recept geschreven voor bloemkoolpizza. Dit moest ik zelf natuurlijk ook gaan proberen. De keuken was een chaos en de foto’s die Florine had gemaakt zagen er echt veel beter uit dan mijn pizza… maar hij was heerlijk en ik ga hem snel nog een keer maken.

Sissyboy Market Sissyboy Market 2

Ook in Amsterdam hadden we een Weihnachtsmarkt! En wel van Sissy Boy op het Amstelveld. Deze tip stond ook in mijn Kids Weekend Agenda, dus ik dacht even een kijkje nemen. Het was super leuk. Er waren ook veel jonge ouders met hun kinderen. Mijn vriendinnetjes en ik hadden onze kinderen thuis gelaten en konden even bijkletsen onder het genot van een Gluhwein.

Brainstorm

Deze maand organiseerde ik een brainstorm voor tien moeders. Het was een zeer geslaagde avond. Na afloop kreeg iedereen een mooie goodiebag mee naar huis met fijne producten van Koeka, House of Jamie, MAMA Magazine, Koekjesperpost.nl, Purestarters, NAIF, Maisboogies, Un Petit Geste, Naturino, Kidsonroof, Collegien en Marie Stella Maris. Iedereen die heeft meegewerkt, heel erg bedankt!

Kerstcadeau Bobbi

Bobbi kreeg voor kerst een mooie nieuwe outfit. Aangezien ze toch niet weet wat een kerstcadeautje is en ik niet kond wachten.. had ik hem maar meteen aangedaan.

Kerstdiner friends

Kerst begint voor mij ieder jaar eigenlijk met het kerstdiner met mijn vriendinnetjes. Dit jaar was het extra leuk omdat er nu twee van de zes in het buitenland wonen en iedereen voor kerst in Nederland was. Het was een top avond.

Kerst1 Kerst2 Kerst3 Kerst4Wandelen wagentje

Kerst was dan eindelijk aangebroken. Het begon op kerstavond met een diner hier voor 14 familieleden. Eerste kerstdag gingen we met mijn familie lunchen om tweede kerstdag door te rijden naar Domburg in Zeeland om daar kerst te vieren. Het waren super gezellig dagen maar ik was wel echt kapot toen ik weer thuis was. Gelukkig had ik een paar dagen ingecalculeerd om bij te komen en lekker thuis te zijn met Bobbi die zich vooral vermaakte met door het huis wandelen met haar schaap.

Berlijn1 Berlijn2 Berlijn3

De maand en het jaar (!) eindige goed met Oud & Nieuw vieren met 16 vrienden in Berlijn. Overdag lekker lunchen en ook een aanrader, een fietstocht door de stad! Berlijn is echt een super stad waar zo veel te zien en te doen is. We zijn feestend het nieuwe jaar ingegaan. Ik kan niet wachten tot wat er allemaal komen gaat in 2014!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.