PHOTODIARTY; DE MAAND MEI 2014 VAN CITYMOM

IMG_0698

Schermafbeelding 2014-05-12 om 22.02.07

10390232_726862140693919_5765946589815508993_n

Mijn website bestond deze maand een jaar! Een heuse mijlpaal! En stiekem was ik wel een beetje trots dat het binnen een jaar al zo goed is gegaan. Ik wilde daarom graag trakteren en had bedacht om 10 producten uit te zoeken waar ik het afgelopen jaar over heb geschreven en die weg geven als traktatie. Diegene die de leukste felicitatie gaf kreeg het pakket opgestuurd. Marjolijn Slyer stuurde deze leuk felicitatie foto en nadat ik het pakket had opgestuurd mailde ze deze leuke bedank foto terug! Leuk om een keer op deze manier een MOM blij te kunnen maken!

IMG_6609

En bij een verjaardag hoort natuurlijk ook taart! Ik ging bij Baksels bij mij op de hoek heerlijke cupcakes halen en daar stond deze leuk tekst op de muur!

Canon

Van mijn love kreeg ik als verrassing deze te gekke Canon Spiegelreflex Camera waarmee ik nu nog mooiere foto’s kan maken voor CITYMOM! I am in love!

IMG_2338

Ik ben nu de hele dag aan het fotograferen zoals je begrijpt! Hier een foto van mijn moeder en Bobbi. Lief!

The future of PR

Door UPR was ik uitgenodigd voor hun blogger event. Een super interessante ochtend met interessante sprekers over de toekomst van PR en mooie merken om alle bloggers mee kennis te laten maken. Super leuk en leerzaam. And YES bloggers are the future of PR!

IMG_6363

Deze nieuwe vriend staat sinds kort bij ons in de huiskamer. De robot van Rijkswachters. In zijn buik liggen alle boekjes van Bobbi en wij zijn er mega blij mee!

Den Haag Shopping.nl de maand vna

Leuk! Deze maand staat er een leuk artikel over CITYMOM op DenHaagShopping.com.

IMG_6588

Voor moederdag gingen we heerlijke eten bij Izakaya. Waar je echte de beste sushi kan eten! Aanrader!

IMG_6632IMG_6517

De marktplaats toppers van deze maand! Een nieuwe keukentje van Janod voor €20 en stoere adidas gympen voor €7.50, 2 top deals!

IMG_6641
IMG_6651

YEAH!!! Het was eindelijk weer heerlijke zomer weer! Lekker genieten bij een huisje van de ouders van vrienden in Aalsmeer en lekker varen! Top, van mij mag het ieder weekend zo zijn! Bobbi was niet weg te slaan uit het ‘zwembad’.

IMG_6667

En eindelijk kon ze ook haar Peaz Watermeloen Schoenen aan die ik vorig jaar voor haar verjaardag in Portugal had gekocht!

IMG_0404

Restyling van de eetkamer. Nieuwe kleur op de muren en deuren, heel blij mee!

Foam

Cultureel doen bij FOAM!

IMG_0498

Vriendinnetje Tessa kwam langs met dochter Yf. Hoe cool deze mom & daughter brillen look!

De Liefde

Borrelen bij mijn nieuwe favo kindvriendelijke tentje De Liefde. 

Vondelpark 3 CITYMOM

‘Vondelpark 3’ is deze maand open gegaan. Ik moest natuurlijk even testen of dit een kindvriendelijke plek en dus CITYMOM-proof was! En dat is ‘ie zeker! Dus binnenkort wordt deze plek toegevoegd aan de City Guide Amsterdam!

IMG_6764

Super afsluiter van de maand, ik mocht met een vriendinnetje met haar werk mee naar de Toppers! Vooral het optreden van 2 Unlimited was echt te gek!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.