BINNEN BUITEN ZITTEN MET EEN TUINKAMER!

Natuurlijk wil je binnen ook een beetje buiten kunnen zitten. Dat kan door je woonkamer van voldoende groen te voorzien, maar het kan ook anders! Bijvoorbeeld met een tuinkamer. Daarmee geniet je van het comfort van een woonkamer, maar dan mét het buitengevoel. Wat is een tuinkamer? En hoe creëer je de fijnste ruimte als je binnen ook buiten wilt zitten?

Wat is een tuinkamer eigenlijk?

Noem het een tuinkamer, een terrasoverkapping of een serre. We weten eigenlijk allemaal wel dat deze ruimte aan jouw woning je van heel veel voordelen voorziet. Als je kiest voor een tuinkamer van Tuinmaximaal, kun je altijd buiten zitten. Ook als het regent of wanneer het wat kouder is. De afgesloten ruimte is voorzien van glazen wanden. Daardoor heb je altijd het gevoel dat je buiten zit. Terwijl het zonnetje de tuinkamer opwarmt, komt jij tot rust.

Een tuinkamer kun je natuurlijk ook voorzien van een opening naar de tuin. Dat kan met een schuifpui van Tuinmaximaal. Zo heb je binnen altijd het gevoel dat je buiten zit. Deze heerlijke buitenkamer aan jouw woning voorziet je van nog meer mogelijkheden. Je hebt de beschikking over meer ruimte, voldoende zitplekken en lounge mogelijkheden. Wil je het buitengevoel écht naar binnen halen met een tuinkamer? Wij voorzien je alvast van wat tips.

Zo creëer je binnen een echt buitengevoel met een tuinkamer

Wil je binnen ook buiten kunnen zitten? Dan moet jouw tuinkamer aanvoelen als een comfortabele woonruimte, maar mag ook het échte buitengevoel niet verloren gaan. Gelukkig is dat met een terrasoverkapping met glazen wanden en een schuifpui makkelijk te creëren. Door het glas wordt de tuinkamer namelijk echt een onderdeel van de tuin.

Omdat een tuinkamer voorzien is van glazen wanden en een lichtdoorlatend plafond, hoef jij je over de lichtinval geen zorgen te maken. Deze frisse ruimtes lenen zich perfect voor het plaatsen van een comfortabele loungeset of zelfs een buitenkeuken. Zo kun je binnen altijd buiten zitten. Zelfs als je wilt barbecueën met vrienden of familie.

Wil je nog meer contact met het groen om je heen? Dan zet je eenvoudig de glazen schuifpui open. Haal het groen vanuit jouw tuin naar binnen voor het creëren van nog meer eenheid. Combineer het buitenleven met een prachtig buitentapijt voor een warme sfeer. Dat maakt jouw tuinkamer een ruimte waar je het liefst elke dag wilt verblijven.

Binnen buiten zitten tijdens elk seizoen

We zijn het liefst buiten. In het voorjaar of als de temperaturen in de zomer flink oplopen. Maar wist je dat je met een tuinkamer in elk seizoen van het jaar buiten kunt zitten? Een flinke regenbui of zelfs sneeuw hoeft jou daar zeker niet van te weerhouden. Daarnaast kun je terrasoverkappingen of tuinkamers met een schuifpui helemaal op maat laten maken.

Dat geldt voor de afmeting, maar ook voor de kleur en de stijl. Zelfs het daktype kun je zelf bepalen. Je kunt jouw buitenverblijf dus helemaal afstemmen op het interieur van binnen. Op deze manier creëer je eenvoudig een prachtig geheel. Hoe ga jij binnen buiten zitten?

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.