4X SLIMME OPSLAGOPLOSSINGEN VOOR EEN KLEINE BADKAMER

 

 

Als je een klein huis hebt, is de kans groot dat je ook een kleine badkamer hebt. Dit brengt een bepaalde uitdaging met zich mee. In je badkamer wil je immers wel een douche, badkamermeubel én opslagruimte hebben. Om dat voor elkaar te krijgen, doe je er verstandig aan om op zoek te gaan naar slimme opslagoplossingen. Lees verder!

Een douche met opslagruimte

Wist je dat je tegenwoordig voor een douche met opslagruimte kunt kiezen? Kies bijvoorbeeld voor een inloopdouche met een vrijstaande douchewand. In deze douchewand kun je vervolgens een uitsparing aanbrengen. In dat gat kun je bijvoorbeeld je shampoo neerzetten. Ook kun je hier je scheermesje in leggen en andere (haar)verzorgingsproducten in neerzetten. Bij een douchedeur kopen, kies je overigens het best voor een glazen deur. Een glazen deur laat je kleine badkamer namelijk groter ogen!

Een hangend badkamermeubel met opbergruimte

Dat wat je in een badkamer zeker nodig hebt, is een badkamermeubel. Voor welk badkamermeubel je het beste kunt kiezen? Voor een meubel dat volledig naar je wens is. En naar een meubel dat in de stijl van je badkamer is. Ook is het aan te raden om voor een hangend badkamermeubel te kiezen. Idealiter bevindt zich onder het meubel zich nog een lade op een ander soort opbergruimte. Je combineert daarmee het praktische gemak van een badkamermeubel met extra opbergruimte!

Hang een rekje aan de muur op

Wat doe jij met je handdoek na het douchen? Idealiter hang je deze handdoek op, waarna deze kan drogen. Om dat mogelijk te maken, hoef je eigenlijk alleen maar een rekje aan de muur op te hangen. Dit rekje hang je bijvoorbeeld naast je douchedeur op, waarna je makkelijk de handdoek op kunt hangen. 

Kies voor een inbouwkast

Heb je aanzienlijk veel opbergruimte in je badkamer nodig? Kies dan voor een inbouwkast. Met een inbouwkast creëer je simpelweg veel opbergruimte. Bovendien hoef je voor de kast zelf weinig tot geen ruimte in te richten. De kast wordt perfect ingebouwd, waardoor de kast zo min mogelijk ruimte in beslag neemt. Dit is ideaal voor in een kleine badkamer dus.

Slimme opslagoplossingen voor een kleine badkamer zijn essentieel om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Met creatieve oplossingen zoals een douche met ingebouwde opslagruimte, een hangend badkamermeubel, een handdoekenrekje aan de muur en een slimme inbouwkast, kun je de functionaliteit en opslagmogelijkheden van je kleine badkamer aanzienlijk vergroten. Door deze slimme oplossingen toe te passen, kun je een kleine badkamer transformeren tot een praktische en georganiseerde ruimte waarin alles zijn eigen plek heeft. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek hoe je zelfs in de kleinste badkamers voldoende opslagruimte kunt creëren!

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.