ONLINE EEN SCHUTTING KOPEN? DAT KAN!

We kopen tegenwoordig veel online, zoals boeken, kleding en schoenen. Maar wist je dat ook schuttingen gewoon via internet te bestellen zijn? Zo regel je dus vanuit je luie stoel eenvoudig een mooie tuinafscheiding!

Keuzemogelijkheden

Weet je nog niet precies wat je wilt? Ook dat is geen probleem, want de van den top webshop geeft een compleet beeld van wat er allemaal te krijgen is op het gebied van schuttingen. Je kunt ook eerst kijken op bijvoorbeeld Pinterest om wat ideeën op te doen en daarna het productassortiment op de site bekijken. 

Houten schutting of toch niet?

Een houten schutting is wat veel mensen willen en dat is ook wel logisch. Het heeft een mooie natuurlijke uitstraling en past eigenlijk bij elke soort tuin. Er zijn houten schuttingen met een rustieke uitstraling die zorgen voor een landelijke sfeer.

Maar je kunt ook kiezen voor strakke houten planken waardoor het natuurlijke materiaal ook juist heel goed in een moderne tuin past. Bovendien kan een contrast ook heel mooi zijn, door te kiezen voor een houten schutting bij een tuin die veel stenen elementen heeft.

Het nadeel van een houten schutting is wel dat er een bepaalde levensduur aan zit en na een aantal jaren zul je dus weer op zoek moeten naar wat anders. Er zit wel verschil tussen de verschillende houtsoorten. Zo gaan hardhouten schuttingen langer mee dan grenen schuttingen en zit douglas hout daar juist weer tussenin. Daarnaast kan je zelf de levensduur vaak wat verlengen door het hout te behandelen met bijvoorbeeld een beits.

Andere mogelijkheden

Heb je geen zin in onderhoud en wil je toch lang genieten van je schutting? Dan is materiaal zoals composiet heel geschikt. Hier zit kunststof in waardoor het goed bestand is tegen vocht. Het gaat daardoor langer mee dan hout en het heeft ook geen beits nodig om mooi op kleur te blijven. Dat scheelt dus tijd!

Ben je bang dat een schutting van composiet er nep uitziet? Dat hoeft niet, want het bestaat maar voor een deel uit kunststof en voor het andere deel uit houtvezel, waardoor het toch een natuurlijke uitstraling heeft. Bovendien zijn er schuttingen in natuurlijke kleuren met een houtnerf erin verwerkt. Zo lijkt het precies op hout, maar heb je toch het voordeel dat het onderhoudsvrij is. 

Nu weet je al een beetje wat de mogelijkheden zijn in schuttingen. Neem eens een kijkje in de webshop en maak eenvoudig online je keuze.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.