HEB JIJ JE AL AANGEMELD VOOR ACTIFY YOUR FAMILY?

Actify your Family | CITYMOM.nl Actify your Family | CITYMOM.nl 3Actify your Family | CITYMOM.nl 1

Heb JIJ je al aangemeld voor de besloten Facebook Groep van Actify Your Family?  

Nog 1 week wachten en dan starten we! Ik heb er helemaal zin in want Bobbi is deze week voor het eerst weer naar school en ik merk echt dat ze weer moet wennen aan het ritme. In de Facebook groep krijgen we vanaf 14 september allemaal verschillende tips & tricks. Iedere week is er een ander thema en ik ben ook super benieuwd wat voor tips hier allemaal gaan komen! De vier weekthema’s die je kan verwachten zijn: Meer groente – Minder suiker – Zonder pakjes en zakjes – Minder vlees. Voor mij allemaal thema’s waar ik graag meer tips en recepten van wil! Ook geeft Claire van EasyPeasy tips! Ik ben al erg fan van haar kookboek die boordevol eettips en gezonde recepten.

Nu we weer met school begonnen zijn moet ik vooral wennen aan in plaats van een pizza (hier kan je ook patat, McDonalds, pasta invullen…) te halen, om weer te bedenken, wat voor iets gezond eten wij vandaag!? En wat voor iets gezonds moet ik op de boterham doen mee naar school? Dat blijft voor mij altijd weer lastig. Iedere dag weer! Ik ben echt op zoek ook naar een gezonde vervanger voor een boterham. Voor mijzelf weet ik altijd wel iets gezonds te maken maar een slaatje gaat er bij mijn kids niet in.. Bij mijn vriend ook niet trouwens. Of er moet heel veel stokbrood met kruidenboter bij…

Bij de Facebook groep hoort ook een app die je kan downloaden. De MaaltijdMatch heet die (zie onder aan de blog waar je die download). Ik heb dit weekend de MaaltijdMatch al gedownload en daarin staan heel veel gezonde recepten die lekker zijn voor het het hele gezin. Er komen straks nog veel meer recepten bij in de app! Daar kan je dus  alvast lekker veel inspiratie opdoen. Bereid je dus alvast voor door het downloaded van de app en het aanmelden van de Facebook groep en dan gaan we bijna van start….!

Download nu de MaaltijdMatch (in de App Store of Google Play)

*   Voor Apple gebruikers

 Voor Android gebruikers

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.