13X INSPIRATIE VOOR EEN PAASONTBIJT MET DEZE PAASHAPJES

PAASONTBIJT IDEEEN 1

PAASONTBIJT IDEEEN 1

PAASONTBIJT IDEEEN 1

PAASONTBIJT IDEEEN 1

PAASONTBIJT IDEEEN 1

PAASONTBIJT IDEEEN 1

PAASONTBIJT IDEEEN 1

PAASONTBIJT IDEEEN 1

PAASONTBIJT IDEEEN 1

 

Houden jullie ook zo van pasen? Bij mij vroeger thuis was het paasontbijt echt een traditie. Eerst paaseieren zoeken en daarna ontbijten met boter in de vorm van lammetjes, heel veel eitjes en een grote chocolade paashaas.

Met mijn eigen gezin hebben we ook een paasontbijt, maar is de traditie vooral de paasbrunch. Bij mijn schoonouders in de tuin paaseieren zoeken, buiten lunchen, waarbij iedereen een gerecht meeneemt, en als afsluiting een paasvuur, waar we om heen staan met z’n allen met wijntjes en chocomel voor de kids. Altijd gezellig.

Ik vind het tijdens kerst of pasen altijd leuk om hapjes te maken, passend bij de feestdag. En daarmee wil ik jullie ook inspireren in deze blog.

Wil je het paasthema helemaal doorvoeren, dan hebben wij 13 ideeën voor een paasontbijt, paalbrunch of paaslunch op een rij gezet. Maak van scrambled eggs, fruit, pannenkoeken of gekookte eieren een paashaas of paaskuiken bijvoorbeeld! Online kan je ook veel leuke paasrecepten vinden.

Vind je dit allemaal te veel gedoe? Beschilder dan gewoon de eieren op een leuke manier. In de blog: EGGSPIRATION; 20 X IDEEËN HOE JE PAASEIEREN KAN BESCHILDEREN lees je hoe!

FAVORIET PAASRECEPT 

foto; SoCelebrate

Dit recept zag ik voorbij komen op Socelebrate en wilde ik graag met jullie delen want vond het ZO leuk! Ik denk ook echt dat dit een perfect gerecht is, stel je moet iets meenemen voor een paaslunch, of voor paasontbijt op school, want deze vegetarische ‘wortels’ van paprika lust iedereen denk ik wel! 

Het gerecht maken is heel simpel. 

Snijd het groene steeltje van je paprikaatjes en snijd ze in de lengte doormidden. 

Haal de zaadjes eruit.

Meng geitenkaas met wat tuinkers, fijngehalte peterselie en vers gemalen peper. 

Met een klein theelepeltje vul je de paprikahelftjes met het geitenkaasmengsel. 

Steek er een takje peterselie in. 

Maak met een tissue de oranje randjes ‘schoon’. En klaar! 

PAASBOODSCHAPPEN ONLINE BESTELLEN

Vier je pasen met de hele familie (opa’s, oma’s, tantes, neefjes, nichtjes etc!) zorg dan voor niet te veel stress maar voor gemak en laat je boodschappen voor pasen lekker thuisbezorgen. Je kan op deze manier boodschappen doen waar en wanneer je maar wilt, maar vooral lekker vanaf de bank! Scheelt schouwen met zware tassen en bespaart je dus energie en tijd! 

BLOG BY BETTINA @bettina.neseker

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.